Sport

Hrvatska atletika uspješna!

Hrvatska će na 7. Grand Prixu Osijek Žito Challenge cupu, natjecanju iz serije Svjetskog gimnastičkog kupa, imati čak petero finalista.


Nakon Roberta Seligmana, Leonarda Kušana (oba konj s hvataljkama) i Ane Đerek (preskok) u četvrtak, drugog dana kvalifikacija u petak u finale se plasirao i Marijo Možnik na preči, dok je Đerek ozborila nastup među najboljih osam i na parteru.

Sjajna Splićanka je kvalifikacije odradila sa petom ocjenom (13,050), dok je Možnik u finale ušao sa četvrtom ocjenom (14,400).

U kvalifikacijama ženskog partera Ana Poščić zauzela je 13. mjesto (12,450), na gredi je Karmen Koljanin bila 18. (11,850), a Dina Madir 27. (9,700), dok je Tin Srbić završio kao 28. na preči sa 11,950 bodova.

Više na jutarnji hr


Tekst: jutarnji hr

Slika: arhiva

 

Dio si dobrog društva na Lika Clubu, a htio bi kupiti i zanimljive proizvode? Posteri, majice, suveniri, magazini, hrana i kozmetika – u novoj ličkoj web trgovini koja ima preko 300 atraktivnih artikala! Otvori ju na linku PLITVICE SHOP i nešto iz bogatog asortimana naruči na svoju kućnu adresu. Dobrodošao!

 

Komentari

Komentara

Oznake

Povezane objave

Back to top button
Close