Lifestyle

Hrvati porniće najčešće gledaju između 14 i 16 sati

Pornhub , vodeća stranica za porniće i statistiku vezanu uz iste otkrila je prilično neočekivane podatke o Hrvatima. Naime, uz jadransku obalu koja oduzima dah i neke od najfotografiranijih zalazaka sunca na svijetu, Hrvatska prednjači i u gledanju pornografije.

U većini zemalja u kojima je provedeno istraživanje, građani jure na Pornhub početkom tjedna kako bi se nosili s tumornim ponedjeljcima, a kada dođe vikend, zabavu potraže negdje drugdje.

Taj trend uočen je u Brazilu i Njemačkoj, a pridružila im se i Hrvatska. Hrvati su zauzeli 51. mjesto među posjetiteljima s respektabilnih 8 minuta i 17 sekundi prosječno provedenih na toj internetskoj stranici. Ostatak svijeta prosječno tamo provodi minutu duže, odnosno 9 minuta i 16 sekundi.

Od ukupnog broja hrvatskih korisnika, porniće na toj stranici gleda 24% žena, što je 1% posto više od svjetskog prosjeka.

Međutim, od cijele statistike najzanimljiviji je podatak da Hrvati surfaju Pornhubom u vrijeme radnog vremena: Pornhubovi statističari iznijeli su podatak da Hrvati najviše vole posjećivati njihove stranice od 14 do 16 sati.

Da se Hrvati ‘pale’ na mlade majke govori pak tablica o najtraženijim pojmovima. Tako je prva na listi kategorija ‘MILF’, zatim ‘teen’, potom ‘mature’, ‘big dick’ i ‘lesbian’. Analni seks je na desetom mjestu pretraživanih kategorija.

Statistika Pornhuba otkriva i neke detalje. Tako piše da Zagrepčani na porniće na toj stranici gledaju 3 sekunde više od hrvatskog prosjeka, a u tome vode Splićani koji se na Pornhubu zadržavaju 7 sekundi više od prosjeka.

Da Hrvati najviše vole svoje, no poštuju i tuđe, govori podatak da su najtraženiji pojmovi ‘hrvatski’, a osmi po redu pojam jest ‘srpski’…

Tekst: jutarnji.hr

Dio si dobrog društva na Lika Clubu, a htio bi kupiti i zanimljive proizvode? Posteri, majice, suveniri, magazini, hrana i kozmetika – u novoj ličkoj web trgovini koja ima preko 300 atraktivnih artikala! Otvori ju na linku PLITVICE SHOP i nešto iz bogatog asortimana naruči na svoju kućnu adresu. Dobrodošao!

 

Komentari

Komentara

Oznake

Povezane objave

Back to top button
Close