VijestiScena

Hrvat se dokazao na Ultra music festivalu, a sad osvaja i domaći radijski eter

Lorenzo, glazbeni projekt koji u izvođačkom smislu predstavlja Marko Kantolić, svojom četvrtom suradnjom lagano, ali sigurno gradi put prvog hrvatskog EDM-a prema radio eteru.


Veliki broj nastupa u klubovima i sjajan nastup na ovogodišnjoj Ultri dokaz su da svjetska produkcija može odlično zvučati i na hrvatskom jeziku.

Lorenzo je na posljednjem projektu surađivao s još jednim sjajnim muškim vokalomGoran Bošković, pjevač Fluentesa, bio je velika želja autora i producenta pjesme “Samo tvoj”, Darka Bakića i Zvonimira Duspera Dusa. Goran je sa svojim soul pjevanjem odlično legao u pjesmu dignuvši je na jednu višu razinu.

Ova suradnja mi je bila baš neobično i novo iskustvo – vrlo zabavno i nadasve inspirativno. Lorenzo i njegova ekipa napravili su sjajnu plesnu pjesmu i zanima me kako će ju publika prihvatiti. Sam sebe ne prepoznajem i stvarno je čudno čuti se u nekom potpuno novom glazbenom pravcu. Opet, ovo je glazba koja je sveprisutna i u svijetu i kod nas te sam baš ponosan što sam pozvan na ovu suradnju, rekao je Goran.

“Samo tvoj”, nova Lorenzova suradnja sigurno će osvojiti radijske etere i klubove diljem regije.Čuo si za metaverzum i virtualnu stvarnost, ali ne znaš o čemu se radi? Sve o tim temama možeš pročitati na ovom linku.

Voliš Plitvice ali ne možeš doći u razgledavanje? Informiraj se o turističkim temama klikom ovdje.

 

Komentari

Komentara


Foto: Croatia Records

Oznake

Povezane objave

Back to top button
Close