VijestiScena

Hrvat se dokazao na Ultra music festivalu, a sad osvaja i domaći radijski eter

Lorenzo, glazbeni projekt koji u izvođačkom smislu predstavlja Marko Kantolić, svojom četvrtom suradnjom lagano, ali sigurno gradi put prvog hrvatskog EDM-a prema radio eteru.


Veliki broj nastupa u klubovima i sjajan nastup na ovogodišnjoj Ultri dokaz su da svjetska produkcija može odlično zvučati i na hrvatskom jeziku.

Lorenzo je na posljednjem projektu surađivao s još jednim sjajnim muškim vokalomGoran Bošković, pjevač Fluentesa, bio je velika želja autora i producenta pjesme “Samo tvoj”, Darka Bakića i Zvonimira Duspera Dusa. Goran je sa svojim soul pjevanjem odlično legao u pjesmu dignuvši je na jednu višu razinu.

Ova suradnja mi je bila baš neobično i novo iskustvo – vrlo zabavno i nadasve inspirativno. Lorenzo i njegova ekipa napravili su sjajnu plesnu pjesmu i zanima me kako će ju publika prihvatiti. Sam sebe ne prepoznajem i stvarno je čudno čuti se u nekom potpuno novom glazbenom pravcu. Opet, ovo je glazba koja je sveprisutna i u svijetu i kod nas te sam baš ponosan što sam pozvan na ovu suradnju, rekao je Goran.

“Samo tvoj”, nova Lorenzova suradnja sigurno će osvojiti radijske etere i klubove diljem regije.

Želiš se uključiti u našu zajednicu i svakodnevno primati poruke s terena te se družiti s Ličankama i Ličanima? Ili si naš/a iz Ličko-senjske, pa odmah postaješ dio dobrog društva? :) Uključi se u Viber zajednicu klikom na linku Lika Club | Najčitanije 🔥

 

Komentari

Komentara


Foto: Croatia Records

Oznake

Povezane objave

Back to top button
Close