VijestiScena

Hrvat još jednom u Srbiji dobio samo ovacije

S mladim Rokom Blaževićem (15) smo već razgovarali, a koliko je njegov talent velik govori i činjenica da je u prvoj emisiji drugog kruga još jednom podigao žiri, a ovoga puta emocije se nisu mogle suzdržati


Ponovimo kako do sada nije bilo natjecatelja iz Hrvatske. Roko Blažević probio je led, a njegov talent ne ostaje neprepoznat. To potvrđuje činjenica da je već drugi put pobrao ovacije, a ovoga puta neki su i plakali. U drugom krugu srpskog talent showa ‘Pinkove zvjezdice’ Roko je nastupio s pjesmom Nocturno Olivera Dragojevića, a u prilog tome koliko je nastup jako odjeknuo Balkanom govori činjenica kako se o njemu priča i prije emitiranja emisije. Emisija je na programu u petak 4. 11. , a u Hrvatskoj će se moći pogledati dan kasnije na službenom you tube kanalu Pinkovih Zvezda. Goca Tržan, inače poznata srpska pjevačica koja slovi najstrožom članicom žirija nije ostala ravnodušna, a potrebne su joj bile i papirnate maramice. Svejedno nije bilo ni velikom Sergeju Četkoviću čiji je album ”Moj svijet” jedan od najprodavanijih prošle godine u Hrvatskoj. Inače, Sergej je jedan od pjevača s Balkana koji izričito ističe kako ljubav i glazba ne poznaju vjeru i naciju. On je još u prvoj emisiji prepoznao Rokov veliki talent kada je nakon njegove izvedbe pjesme Caruso Lucia Dalle – poznatije u izvedbi velikog Andree Bocellija – prokomentirao kako je toliko dobro zvučao da izvedba sluti na playback.

”Glazbu gledam kao najveću ljubav jer glazbom mogu pokazati svu svoju emociju i prenijeti ju na druge”, kaže Roko. Uspješno, možemo se složiti !

Tek djelić Rokovog nastupa, možete pogledati u video prilogu:Čuo si za metaverzum i virtualnu stvarnost, ali ne znaš o čemu se radi? Sve o tim temama možeš pročitati na ovom linku.

Voliš Plitvice ali ne možeš doći u razgledavanje? Informiraj se o turističkim temama klikom ovdje.

 

Komentari

Komentara


Foto: YouTube | screenshots | fotomontaža

Oznake

Povezane objave

Back to top button
Close