TechTurizam

HrTurizam.hr piše o novom turističkom magazinu The Plitvice Times

Plitvička jezera godišnje posjeti više od milijun mahom stranih turista koji traže i očekuju svježe, zanimljive i točne informacije s ovog područja. Žele znati gdje mogu provesti vrijeme, isplati li se ostati nekoliko dana duže i u konačnici pročitati iskustva ostalih posjetitelja.

Upravo zato pokrenut je novi turistički magazin The Plitvice Times koji pokriva široko područje Plitvica i svakodnevno, isključivo na engleskom jeziku, informira turiste, građane i one koji su zainteresirani za ovo područje. Prati aktualnosti, donosi zanimljive intervjue s turistima iz cijelog svijeta i otkriva manje poznate sadržaje, priče  i lokacije. Sve što jednom turistu treba – na jednom mjestu!  “Radimo na projektu više od pola godine i sada je napokon magazin vani. Stalno se priča kako Plitvice, a pogotovo cijela Lika nisu dovoljno aktivne u promociji na stranom tržištu, pa nam se tako i rodila poduzetnička inicijativa te smo sada ideju pretvorili u stvarnost kao jedini engleski medij na tom području koji isključivo cilja strana tržišta“ istaknuo je Ante Fumić, jedan od osnivač Plitvice Times-a te dodaje kako je su reakcije odlične, pogotovo stranih turista koji su oduševljeni što imaju pristup informacijama i turističkoj ponudi cijele Like na engleskom jeziku, a to govore i podaci čitanosti koji rastu iz dana u dan.

Želimo prezentirati cijelu priču Like kao jedne turističke destinacije i brenda jer NP Plitvice su samo jedan glavni motor i motiv dolaska, a svakako kako to nije sve što Lika može ponuditi. Lika ima jako puno kvalitetnog sadržaja i doživljaja kojeg želimo pokazati i približiti stranim turistima, a upravo je to i glavni cilj magazina Plitvice Times“ ističe Fumić te naglašava kako je ideja ponuditi širu turističku ponudu kao jedne destinacije Lika te čak spojiti i ponudu BIH i Slovenije, prvenstveno kao ponuda za turiste s azijskog tržišta.

Više čitajte na hrturizam.hr

Dio si dobrog društva na Lika Clubu, a htio bi kupiti i zanimljive proizvode? Posteri, majice, suveniri, magazini, hrana i kozmetika – u novoj ličkoj web trgovini koja ima preko 300 atraktivnih artikala! Otvori ju na linku PLITVICE SHOP i nešto iz bogatog asortimana naruči na svoju kućnu adresu. Dobrodošao!

 

Komentari

Komentara


Foto: Screenshot

Oznake

Povezane objave

Back to top button
Close