VijestiScena

HR Top 40 lista: Pjesma Tonija Cetinskog doživjela znakovit skok na HR Top 40

“Ja ne znam nikog boljeg od tebe” nova je pjesma Tonija Cetinskog koja bilježi najveći skok na ovotjednoj HR Top 40 listi. Pjesma čije je stihove napisao Miroslav Rus zauzela je 3.mjesto te se pokazala kao jako dobra nasljednica pjesme “General bez činova” koja se čak 25 tjedana držala na vrhu HR Top 40.


Hvala svima što ste toliko zavoljeli pjesmu i poruku koju ona šalje. I nju smo kao i sve pjesme na albumu radili bez kalkulacija i razmišljanja hoće li biti prva ili posljednja na top ljestvici. Drago nam je i veseli nas svaki skok kao dokaz da ste i ovaj singl prigrlili kao svoje tek rođeno dijete, istaknuo je ovom prigodom Tony koji je ovogodišnji ambasador Nacionalnog dana albuma.

Pjesma “Ja ne znam nikog boljeg od tebe” poklon je supruzi za petu godišnjicu braka, a nalazi se na novom Tonijevom albumu pod nazivom “Kao u snu”. Album slovi za najprodavaniji album u godini, a također je i izuzetno hvaljen.

Ako ste u prilici, Tony Cetinski održat će koncert u švicarskom Zürichu, u subotu 13. listopada gdje će nastupiti s još jednom glazbenom legendom Željkom Bebekom.

Novu pjesmu Tonija Cetinskog možete poslušati i ovdje.

Dio si dobrog društva na Lika Clubu, a htio bi kupiti i zanimljive proizvode? Posteri, majice, suveniri, magazini, hrana i kozmetika – u novoj ličkoj web trgovini koja ima preko 300 atraktivnih artikala! Otvori ju na linku PLITVICE SHOP i nešto iz bogatog asortimana naruči na svoju kućnu adresu. Dobrodošao!

 

Komentari

Komentara

Oznake

Povezane objave

Back to top button
Close