HR Days konferencija: Najpouzdaniji vjesnik proljeća

Tena Brnad

Kada nakon duge hladne zime ispijate prvu kavu na terasi u prekrasnom Rovinju, znači da je proljeće zakucalo na vrata.


To dobro zna više od 1.000 sudionika iz područja upravljanja ljudskim potencijalima te više od 50 inozemnih i domaćih predavača koji svakog ožujka posjećuju Rovinj kako bi prisustvovali najvećoj HR konferenciji na ovim prostorima.

MojPosao i SELECTIO pozivaju vas da 22. te 23. ožujka 2018. rezervirate svoje mjesto na šestoj HR Days konferenciji u Rovinju, u hotelu Lone.

Čeka vas kvalitetan program pun stručnih predavanja, panel diskusija, radionica i networkinga, kao i  neizostavni tematski party!

Iz programa ovogodišnje HR Days konferencije izdvajamo predavače:

  • Jamil Qureshi

Jedan od trenutno najpoznatijih motivacijskih govornika i vodećih stručnjaka u psihologiji radnog učinka, suosnivač je nekoliko agencija za upravljanje promjenama. Radio je s nekima od najtalentiranijih sportaša i organizacija, razvio i implementirao leadership programe za Coca-Colu, Hewlett Packard, Emirates Airlines i mnoge druge.

  • Karin Vollo

Ova autorica bestselera dolazi u Rovinj kako bi vas motivirala profesionalno, iako nema sumnje da će vas njezina životna priča ohrabriti da i privatno krenete u ostvarenje življenja punim plućima. Njezina je misija kreiranje radnih mjesta na kojima je zaposlenicima ugodno raditi. Na primjerima uspješnih kompanija pokazat će vam kako se motiviraju zaposlenici.

  • Bruce Greenhalgh

Iako će svoje predavanje iskoristiti kako bi dočarao ‘mindfulness’ u organizacijskom kontekstu, Greenhalgh će održati i radionicu, kroz koju ćete doživjeti neposredno iskustvo dobrobiti koje ova tehnika donosi vašoj svakodnevici. Greenhalgh je akreditirani terapeut Britanske udruge za savjetovanje i psihoterapiju te certificirani Mindfulness trener. Microsoft i HSBC samo su neke od kompanija u kojima je implementirao svoje programe za poboljšanje dobrobiti i zdravlja zaposlenika.

Najbolje HR Prakse

Osim gostovanja odličnih i inspirativnih predavača, konferencija je i ove godine domaćin nagrade Najbolje HR Prakse, za koju konkuriraju tvrtke koje su tijekom ove godine razvile i implementirale uspješne projekte za poboljšanje kvalitete rada i zadovoljstva svojih zaposlenika.

Za više informacija o konferenciji posjetite www.hrdays.net.

Partneri HR Days konferencije su Visoko učilište Algebra i COTRUGLI Business School

 


Izvor: PR | Foto: www.hrdays.net

<script>

<script>

Komentari


X
facebook
Kliknite "Like" ako želite pratiti LikaClub.eu na Facebook-u