Scena

HR Days konferencija: Briga za zaposlenike, kultura zdravlja, angažiranost, timska efikasnost

HR Days konferencija mjesto je okupljanja profesionalaca, menadžera, poduzetnika, direktora i svih pojedinaca koji znaju da se ulaganje u ljude uvijek dvostruko isplati te žele čuti ne samo svjetske nego i domaće najbolje prakse u upravljanju ljudskim potencijalima.

Ovogodišnja konferencija ugostit će brojne domaće i strane predavače koji će kroz dvodnevni bogati program naglasak staviti na angažiranost zaposlenika, brigu o njima kroz kulturu zdravlja, poticanje timske efikasnosti, ali i upravljanje timovima u stresnim situacijama.

Nakon uvodnog govora riječ preuzima Jamil Qureshi, trenutno jedan od najpoznatijih motivacijskih govornika u svijetu te jedan od vodećih stručnjaka u psihologiji radnog učinka. Radio je s nizom vodećih sportaša u svijetu, pomogao im da dostignu vrhunske rezultate i postanu broj 1.

Izdvajamo i ostale teme i predavače:

Bruce Greenhalgh: Važnost sadašnjeg trenutka

Jedan od predavača koji će se posebno osvrnuti na kulturu zdravlja u organizacijama je Bruce Greenhalgh koji je tijekom svoje karijere razvio i implementirao globalne programe vezane uz dobrobit i zdravlje zaposlenika na svim razinama unutar multinacionalnih kompanija, a programe je predstavio na konferencijama diljem Europe i SAD-A. Uz predavanje, održat će i radionicu Mindfulnessa koji je uspješno integrirao u welness programe u organizacijama, ali i u treninge menadžmenta.

Karin Volo: Utjecaj neangažiranih zaposlenika na organizaciju

Njezina glavna misija je dovođenje radosti na radna mjesta, pršti zaraznom energijom, a stručnjakinja je za angažiranost zaposlenika te osobni i organizacijski razvoj. Ona je Karin Volo i ima više od 15 godina iskustva u radu s internacionalnim Fortune 500 tvrtkama na dva kontinenta. Karin će vas provesti kroz ključna obilježja organizacijske kulture koja su nužna za poslovni uspjeh, inspirirati vas da povećate povjerenje u tvrtki i tako utječete na produktivnost zaposlenika, a upoznat će vas i sa trendovima koji će utjecati na budućnost radnih mjesta.

Andy Longley: Transformacija organizacijske kulture kroz leadership

Organizacijski psiholog s iskustvom u upravljanju talentima, na šestoj HR Days konferenciji provest će vas kroz primjenu sportskih tehnika coachinga kojima, ako se dobro implementiraju, možete utjecati na kulturu uspjeha u timovima, ali i cijeloj organizaciji. Složena okruženja njegova su specijalnost stoga će zasigurno prenijeti bogato iskustvo i na sudionike konferencije.

Renata Barić: Upravljanje timovima u stresnim situacijama

Svi znamo da su pripreme sportaša za velika natjecanja teška i zahtjevna, ne samo u fizičkom nego i u mentalnom smislu. Izlazak na teren, u bazen ili u dvoranu samo je kruna mjeseci i godina priprema koje stoje iza jedne utakmice. Da bi naši sportaši ‘čiste glave’ skočili u bazen, brine se Renata Barić, službena psihologinja hrvatske vaterpolo reprezentacije. Posjeduje bogato iskustvo te niz godina surađuje s brojnim sportašima i trenerima različitih sportova na području psihološke pripreme. Vođenje tima ne razlikuje se posebno od vođenja reprezentacije, tako će vam Renata prenijeti svoja iskustva te dati praktične savjete kako uspješno upravljati timovima kada se nađu u stresnim i zahtjevnim situacijama.

Ovo je samo dio onoga što vas čeka u Rovinju, 22. i 23. ožujka. Partneri konferencije su Visoko Učilište Algebra, COTRUGLI Business School, Udruga U4HR te Hrvatska Udruga Poslodavaca.

 

Dio si dobrog društva na Lika Clubu, a htio bi kupiti i zanimljive proizvode? Posteri, majice, suveniri, magazini, hrana i kozmetika – u novoj ličkoj web trgovini koja ima preko 300 atraktivnih artikala! Otvori ju na linku PLITVICE SHOP i nešto iz bogatog asortimana naruči na svoju kućnu adresu. Dobrodošao!

 

Komentari

Komentara


Foto: pixabay

Oznake

Povezane objave

Back to top button
Close