VijestiZdravlje

Horoskop i ljubav: Koji znakovi su najbolji parovi?

Veza Škorpiona i Ribe je trajna jer jednom posijano sjeme strasti je prisutno tijekom cijele njihove veze. A u vezi Strijelca i Vodenjaka je uvijek zanimljivo jer su skloni eksperimentiranju, piše 24sata


Ovnu najviše odgovaraju Vodenjak, Blizanac, Lav i Strijelac

Ovan i Vodenjak

Vodenjak voli neovisnost i žestok je jednako kao i Ovan, no iako trzavica uvijek ima oni jednostavno ne mogu jedan bez drugoga jer se privlače poput magneta. Do problema jedino može doći ako Ovan poželi dominirati u vezi što mu ponosni i neovisni Vodenjak nikada neće dopustiti. Da bi održali vezu jedan od njih mora malo popustiti i naučiti živjeti u kompromisu.

Ovan i Blizanac

Ova veza je uvijek strastvena, a vežu ih zajedničke aktivnosti.  Blizanac i Ovan su neumorni, aktivni i uvijek traže pustolovine na kojima će proširiti svoje znanje. No ova veza može doći na iskušenje kada se Ovnu oduzme uloga vođe. Blizanci bi trebali naučiti kako je vodstvo važno Ovnu i trebali bi ga pustiti da on “diktira u vezi” i bira mjesta na koja će ići. Ova veza je savršena jer se međusobno nadopunjuju. Ovan je dramatičan i inteligentan dok je Blizanac svestran i genijalan.

Ovan i Lav

Ova dva znaka jako su ekscentrična i strastvena. Savršeno se slažu i nadopunjuju u krevetu. Vezu će začiniti svojim neodoljivim smislom za humor kojega posjeduju. No problemi će se javiti kada Ovan osjeti da je prestao dominirati, dok Lav potajno priželjkuje tu ulogu. Ako uspiju izbjeći taj sukob i dogovore se kompromisno, ova veza mogla bi se ubrzo pretvoriti u brak jer vlada velika međusobna ljubav, poštovanje i odanost. Uvijek će biti posvećeni jedno drugome i učiniti sve da veza uspije. Velika upornost koju posjeduju jamči im stabilan brak u budućnosti.

Ovan i Strijelac

Ova ljubavna priča ima velikog potencijala. Ovan je intenzivniji, dok je Strijelac željan zabave. Oba znaka su emocionalno i fizički jaka te spremna na kompromise. Odlazak na planinarenje ili vožnju biciklom uvijek će u njima pobuditi natjecateljski duh kojemu su oboje skloni. No trebali bi pripaziti da svoj natjecateljski duh ne iskoriste negdje drugdje i ne otplove u neke druge vode, jer Ovnovi nikada ne bi mogli oprostiti prijevaru.

Biku najviše odgovaraju Rak, Djevica, Ribe i Jarac

Bik i Rak

Bikovi i Rakovi vrlo su kompatibilni što se tiče ljubavnog odnosa jer su Bikovi poznati po tome da vole pružati neograničenu ljubav koju Rak neizmjerno cijeni. Rak želi biti voljen, cijenjen i zaštićen što mu ovaj znak može bez ikakvog problema pružiti. Oboje obožavaju tihe i mirne večere u krugu obitelji te prijatelja uz koje se najbolje opuštaju. Kada se spoje mogu biti sigurni da će njihova ljubav uvijek cvjetati.

Bik i Djevica

Djevice su poznate po svojoj praktičnosti i težnji za savršenstvom, zato su Bikovi njihovi idealni partneri, jer su u stanju ispuniti njihove visoke standarde. Oboje su vrlo romantični i uživati će u večerama uz svijeće i dugim šetnjama po parku. No problem se može javiti kad Bik izgubi interes za uvijek savršenom Djevicom. Ako uspiju izbjeći taj problem njihova veza može dugo potrajati.

Bik i Jarac

Ova dva znaka savršeni su jedan za drugoga. Vrlo su temeljiti i čak kad se zaljube ne gube glavu. Najvažniji su im obitelj i dom pa se i Bik i Jarac vrlo brzo mogu odlučiti za stvaranje obitelji i zajedništva. Poštovanje, uzajamna ljubav i iskrenost su osobine koje cijene i jedan i drugi. Jedini problem s kojim se mogu susresti je rutina, čega se oboje plaše.

Bik i Ribe

Veza između Bika i Ribe je vrlo skladna. Oboje su opušteni i vole uživati u malim trenucima. Bik cijeni romantičnost i nježnost koju pronalazi u Ribama, dok je Ribama najvažnija stabilnost i sigurnost koji im pruža Bikov zagrljaj. Kako vrijeme u vezi ovo dvoje prolazi tako oni postaju prisniji i između njih se prije svega rađa prijateljstvo, a tek onda veza.

Blizancima najviše odgovaraju Lav, Ovan, Vodenjak i Vaga

Blizanci i Lav

Ljubavna veza između Blizanca i Lava je vrlo strastvena. Oni maksimalno uživaju jedan u drugome. Obožavaju romantiku i to je ono što ih spaja prije svega. Lav će uvijek naglasiti svoju nesebičnu ljubav prema Blizancu. Problem u ovoj vezi može se javiti kada Lav osjeti ljubomoru na pretjerano koketiranje Blizanca. Zbog toga će se Blizanac jako morati potruditi kako bi udovoljio svim prohtjevima zahtjevnog Lava. Ova strastvena veze između dvije vatre vrlo često rezultira brakom.

Blizanci i Ovan

Ova veza je uvijek strastvena, a vežu ih zajedničke aktivnosti. Blizanac i Ovan su neumorni, aktivni i uvijek traže pustolovine na kojima će proširiti svoje znanje. No ova veza može doći na iskušenje kada se Ovnu oduzme uloga vođe. Blizanci bi trebali naučiti kako je vodstvo važno Ovnu i trebali bi ga pustiti da on “diktira u vezi” i bira mjesta na koja će ići. Ova veza je savršena jer se međusobno nadopunjuju. Ovan je dramatičan i inteligentan dok je Blizanac svestran i genijalan.

Više na 24sata

Želiš se uključiti u našu zajednicu i svakodnevno primati poruke s terena te se družiti s Ličankama i Ličanima? Ili si naš/a iz Ličko-senjske, pa odmah postaješ dio dobrog društva? :) Uključi se u Viber zajednicu klikom na linku Lika Club | Najčitanije 🔥

 

Komentari

Komentara

Oznake

Povezane objave

Back to top button
Close