Lifestyle

Homer i Marge Simpson će se razvesti, a Bart poginuti?

Bračni par Homer i Marge Simpson, glavni likovi kultnih ‘Simpsona’, jedne od najpopularnijih animiranih serija svih vremena, razvest će se


Kako su najavili producenti serije, Homer Simpson će se u prvoj epizodi 27. sezone zaljubiti u fatalnu djelatnicu ljekarne kojoj glas posuđuje Lena Dunham, glumica i autorica HBO-ove hit-serije ‘Djevojke’ što će dovesti do kraja braka Homera i Marge.

Al Jean, izvršni producent serije, otkrio je za Variety da će osim Lene, glasove drugim likovima posuditi njezine kolegice, glumice iz serije ‘Djevojke’.

Mediji pak spekuliraju da razvod Simpsona kojem se jedino vesele Margeine sestre Selma i Patty, neće dugo potrajati.

Kako je nedavno objavljeno, u posebnoj epizodi povodom Noći vještica stradat će Bart Simpson od ruke jednog od najvećih negativaca u ‘Simpsonima’, Sideshow Boba. Ali fanovi se ne trebaju brinuti – nakon te epizode sve će biti kao i prije, a Bart će se vratiti u život.

Inače, svibnju ove godine glumac Harry Shearer koji je gotovo 26 godina posuđivao glas likovima Burnsa, ravnatelja Skinnera i Neda Flandersa odlučio je prekinuti suradnju s popularnom Foxovom serijom.


 

Tekst: tportal

Dio si dobrog društva na Lika Clubu, a htio bi kupiti i zanimljive proizvode? Posteri, majice, suveniri, magazini, hrana i kozmetika – u novoj ličkoj web trgovini koja ima preko 300 atraktivnih artikala! Otvori ju na linku PLITVICE SHOP i nešto iz bogatog asortimana naruči na svoju kućnu adresu. Dobrodošao!

 

Komentari

Komentara

Oznake

Povezane objave

Back to top button
Close