Film i TVLifestyleScena

U holivudskim glumcima teče slavenska krv – i Goranu Višnjiću!

Možda niste znali, ali brojni holivudski velikani svoje podrijetlo imaju u slavenskim narodima. Mnogi od njih ponosno ga ističu, dok neki njime nisu pretjerano oduševljeni. Ipak svima je zajedničko to da imaju slavensku krv.

Jedan od najpoznatijih Slavena je naš Goran Višnjić. Rodio se u Šibeniku, a svjetsku slavu stekao je u Hollywoodu ulogom Luke Kovača u seriji ‘Hitna služba’.

Možda će neke iznenaditi činjenica da je i holivudski  šarmer Leonardo Di Caprio podrijetlom Slaven. Njegova baka Helen Inderbirken rođena je u Rusiji pod imenom Yelena Smirnova. Leo je za sebe oduvijek govorio da je’pola Rus’, a jednom prilikom naveo je kako bi volio glumiti Putina, ukoliko se ikada bude snimao film o velikom predsjedniku.

Više čitajte na dnevnik.hr. 

Dio si dobrog društva na Lika Clubu, a htio bi kupiti i zanimljive proizvode? Posteri, majice, suveniri, magazini, hrana i kozmetika – u novoj ličkoj web trgovini koja ima preko 300 atraktivnih artikala! Otvori ju na linku PLITVICE SHOP i nešto iz bogatog asortimana naruči na svoju kućnu adresu. Dobrodošao!

 

Komentari

Komentara


Izvor: Dnevnik.hr | Foto: pixabay

Oznake

Povezane objave

Back to top button
Close