AutomotoVijestiSport

HMK Otočac ovogodišnju hard enduro utrku posvećuje Silviju Kotvici

 

Hrvatski Moto klub Otočac klub je 25 godina dugom tradicijom. Svih tih godina istaknuli su se kao organizatori brojnih moto susreta, utrka ubrzanja i humanitarnih akcija. Ove godine organiziraju drugu po redu hard enduro utrku pod nazivom HARD EXTREME TEAM SILBER ENDURO RACE 2016. posvećenu Silviju Kotvici, članu kluba i ljubitelju motora koji je tragično preminuo u svibnju 2014. godine.

Utrka je prvi put održana lani i imala je stvarno velik odaziv što zbog dobre organizacije, što zbog atraktivnog terena na kojem se vozi. I ove godine je već prijavljeno preko 100 natjecatelja (tri kategorije natjecatelja: hobby, expert i veteran) iz Hrvatske, Slovenije, BiH, Austrije i Srbije.

Enduro utrka će se održati ovaj vikend (21. i 22.05.2016.) na području grada Otočca i okolice, a više informacija o događanju saznajte na ovom linku.

Želiš se uključiti u našu zajednicu i svakodnevno primati poruke s terena te se družiti s Ličankama i Ličanima? Ili si naš/a iz Ličko-senjske, pa odmah postaješ dio dobrog društva? :) Uključi se u Viber zajednicu klikom na linku Lika Club | Najčitanije 🔥

 

Komentari

Komentara


Foto: HMKO

Oznake

Povezane objave

Back to top button
Close