AutomotoVijestiSport

HMK Otočac ovogodišnju hard enduro utrku posvećuje Silviju Kotvici

 

Hrvatski Moto klub Otočac klub je 25 godina dugom tradicijom. Svih tih godina istaknuli su se kao organizatori brojnih moto susreta, utrka ubrzanja i humanitarnih akcija. Ove godine organiziraju drugu po redu hard enduro utrku pod nazivom HARD EXTREME TEAM SILBER ENDURO RACE 2016. posvećenu Silviju Kotvici, članu kluba i ljubitelju motora koji je tragično preminuo u svibnju 2014. godine.

Utrka je prvi put održana lani i imala je stvarno velik odaziv što zbog dobre organizacije, što zbog atraktivnog terena na kojem se vozi. I ove godine je već prijavljeno preko 100 natjecatelja (tri kategorije natjecatelja: hobby, expert i veteran) iz Hrvatske, Slovenije, BiH, Austrije i Srbije.

Enduro utrka će se održati ovaj vikend (21. i 22.05.2016.) na području grada Otočca i okolice, a više informacija o događanju saznajte na ovom linku.

Dio si dobrog društva na Lika Clubu, a htio bi kupiti i zanimljive proizvode? Posteri, majice, suveniri, magazini, hrana i kozmetika – u novoj ličkoj web trgovini koja ima preko 300 atraktivnih artikala! Otvori ju na linku PLITVICE SHOP i nešto iz bogatog asortimana naruči na svoju kućnu adresu. Dobrodošao!

 

Komentari

Komentara


Foto: HMKO

Oznake

Povezane objave

Back to top button
Close