Ličko-senjska županijaPolitika

HINA: Milinović dovodi 200 ČLANOVA HDZ-a NA SASTANAK U ZAGREB!

Kandidat za predsjednika Županijske organizacije HDZ-a Ličko-senjske županije Darko Milinović potvrdio je večeras da će u srijedu s oko 200 članova stranke doći u stranačku Središnjicu kako bi ih primili čelnici stranke istaknuvši kako se ne radi ni o kakvoj pobuni.

Milinović je Hini potvrdio da će sutra poslijepodne, zajedno s četiri do pet autobusa članova stranke iz Like, doći na ranije zatraženi sastanak s stranačkim čelnicima su Središnjicu HDZ-a. Pojasnio je kako su prije pet dana zatražili da ih u Središnjici HDZ-a primi ili predsjednik Andrej Plenković, politički tajnik Lovro Kuščević ili glavni tajnik Gordan Jandroković. “Dolazimo na sastanak u Središnjicu HDZ-a da nam se objasne neke stvari. Nije nikakva pobuna”, kazao je Milinović.

Povjerenik Gradske organizacije HDZ-a grada Gospića Ivica Radošević danas je u priopćenju medijima izvijestio da se odgađaju izbori za predsjednika i potpredsjednike Gradske organizacije HDZ-a grada Gospića koji su se trebali održati 2. rujna te se odgađaju i izbori za predsjednike i potpredsjednike 11 Temeljnih ogranaka HDZ-a s područja grada Gospića koji su zakazani za isti dan. Također, odgađa se i izborna skupština Gradske organizacije HDZ-a grada Gospića koja je bila sazvana za 4. rujna zbog otkazivanja izborne skupštine Temeljnog ogranka HDZ-a Gospić, a koja prethodi održavanju izborne skupštine Gradske organizacije HDZ-a grada Gospića.

Izbori za Predsjednika Županijske organizacije HDZ-a Ličko-senjske županije bi se trebali održati prema utvrđenom terminu, 9. rujna.

Za predsjednika te županijske organizacije kandidirali su se Darko Milinović, koji je u siječnju ove godine dao ostavku na tu dužnost, te Marijan Kustić koji je saborski zastupnik i jedan od direktora Hrvatskog nogometnog saveza.

Bivši predsjednik Županijske organizacije HDZ-a Ličko-senjske županije Darko Milinović početkom siječnja ove godine dao je ostavku na tu funkciju zbog nezadovoljstva kadrovskom politikom ministra zaštite okoliša i energetike Tomislava Ćorića. Ćorić je novim ravnateljem NP Plitvička jezera imenovao Tomislava Kovačevića, a ne kandidatkinju Ličko-senjskog HDZ-a Antoniju Dujmović, a Milinović je tada rekao kako u tom slučaju nije presudila struka, nego prijateljstvo izabranog ravnatelja s ministrom Ćorićem.

Predsjedništvo i Nacionalno vijeće 5. siječnja raspustilo je tu organizaciju Ličko-senjskog HDZ-a i za povjerenika Županijske organizacije HDZ-a Ličko-senjske županije izabralo državnog tajnika u Ministrstvu uprave Darka Nekića.

Želiš se uključiti u našu zajednicu i svakodnevno primati poruke s terena te se družiti s Ličankama i Ličanima? Ili si naš/a iz Ličko-senjske, pa odmah postaješ dio dobrog društva? :) Uključi se u Viber zajednicu klikom na linku Lika Club | Najčitanije 🔥

 

Komentari

Komentara


Izvor: HINA - Hrvatska informativna novinska agencija

Oznake

Povezane objave

Back to top button
Close