Lifestyle

HGSS traži muškarca koji je nestao na području Ličkog Ribnika

Hrvatska gorska služba spašavanja nastavlja potragu za teže pokretnim 80-godišnjim muškarcem koji je nestao na području Ličkog Ribnika.


Nestali Mile Basta se u petak popodne s traktorom udaljio iz kuće u Ličkom Ribniku, a budući da živi sam, njegov je nestanak primijećen je i prijavljen u subotu. U nedjelju ujutro u zaseoku Njegovan, oko 150 do 200 metara od minskog polja, pronađen je njegov traktor koji je zaglavio u blatu.

12 HGSS-ovih pretražitelja pregledalo je 50 hektara terena, sve osim minskog polja. Teren će se danas pretraživati i uz pomoć bespilotne letjelice koja će fotografirati minski sumnjivo područje, a na nekoliko će ciljanih lokacija bit će angažirani i psi.

Prema opisu koji je objavljen na nestali.hr, Basta je visok 163 cm, slabije tjelesne građe, ovalnog lica, zelenih očiju. U trenutku nestanka bio je obučen u plavu jaknu od radnog odijela, tamne hlače i crne gumene čizme 

Policija moli građane da ukoliko raspolažu bilo kakvim saznanjima o nestalim osobama to jave na broj 192 ili u najbližu policijsku postaju.

 

Dio si dobrog društva na Lika Clubu, a htio bi kupiti i zanimljive proizvode? Posteri, majice, suveniri, magazini, hrana i kozmetika – u novoj ličkoj web trgovini koja ima preko 300 atraktivnih artikala! Otvori ju na linku PLITVICE SHOP i nešto iz bogatog asortimana naruči na svoju kućnu adresu. Dobrodošao!

 

Komentari

Komentara


Foto: nestali.hr

Oznake

Povezane objave

Back to top button
Close