Vijesti

HGSS, MUP, potražni pas i dron satima tražili muškarca, pronašli ga pijanog u blizini kuće

NOĆNA POTRAGA NA PODRUČJU OGULINA

HGSS je izvijestio o potrazi za nestalom muškom osobom čiji su nesuvisli SMS-ovi upućivali na mogući suicid.


U nedjelju navečer oko 22 sata stigao je poziv od strane centra 112 da je nestala osoba na području Musulinskog potoka, zaseok Bjelsko. Na teren je ubrzo izašlo 12 članova HGSS-a Stanice Ogulin i 6 djelatnika MUP-a.

Spašavatelji su izlaskom na teren saznali da su prijatelji nestale osobe dobili nekoliko nesuvislih sms-ova koji su upućivali na mogući suicid. Nestali se uputio u nepoznatom pravcu i zbog toga su odlučili pozvati 112. 

Uz spašavatelje HGSS-a na terenu je bila i policija koja pretražuje urbano područje. Tijekom brifinga prijatelji su dobili još jednu poruku, što je indiciralo da je nestali u pokretu i spašavatelji su donijeli odluku o brzoj pretrazi šumskih cesta automobilima.

Tijekom brze pretrage dobili su poziv od policije da je unesrećeni nađen u blizini svoje kuće u vidno alkoholiziranom stanju 15 kilometara dalje od zadnjeg mjesta viđenja.

Uz spašavatelje u potragu je uključen potražni (tim) pas i bespilotna letjelica HGSS-a. Spašavatelji su se vratili u Stanicu u 1:40 sati, navodi HGSS.

 

Foto: HGSS

likaclub icon Čitaj najbolje ličke vijesti. Skini aplikaciju Lika app.
Oznake
Back to top button
Close