TurizamIzdvojeno

HGK ŽK Otočac organizira besplatni webinar na temu Kulturna baština i turizam – partnerstvo i novi trendovi

NAJAVA

Strukovna grupa kulturnog turizma HGK Županijske komore Otočac organizira besplatni webinar na temu Kulturna baština i turizam – partnerstvo i novi trendovi.


Edukacija se izvodi online, u dva dijela, u terminu 8. i 29. studenog 2021. od 14:00 do 16:00 sati, a vodit će ju Romana Lekić, profesorica visoke škole u trajnom zvanju na Edward Bernays visokoj školi za komunikacijski menadžment u Zagrebu

“Prvo predavanje je cjelina koja će obraditi općenito arhetipove i stereotipove uz analizu diskursa i mitološke osnove.

Drugo predavanje će staviti naglasak na ženske arhetipove i obraditi konkretne ženske povijesne likove za nove i drugačije turističke priče. Kao konkretne primjere izabrali smo dva ženska lika iz povijesti kvarnerskog područja – Karolina Riječka i Cristina Scott, te tri žene Frankopanke koje su vezane za područje Otočca – Doroteja, Jelena i Barbara”, navode organizatori.

Zainteresirani za webinar mogu se prijaviti online prijavnicom, a poveznicu za Microsoft Teams događaj dobit će dan prije webinara na adresu elektroničke pošte navedenu u prijavi.

Dio si dobrog društva na Lika Clubu, a htio bi kupiti i zanimljive proizvode? Posteri, majice, suveniri, magazini, hrana i kozmetika – u novoj ličkoj web trgovini koja ima preko 300 atraktivnih artikala! Otvori ju na linku PLITVICE SHOP i nešto iz bogatog asortimana naruči na svoju kućnu adresu. Dobrodošao!

 

Komentari

Komentara

Oznake

Povezane objave

Back to top button
Close