LikaKarijera

HGK organizira online HACCP radionicu o sigurnosti hrane

Odjel za obrazovanje Hrvatske gospodarske komore organizira online HACCP radionicu, koja će se održati u utorak, 22. ožujka, u 10 sati.


Na radionici će sudionicima biti predstavljeni propisani uvjeti u području sigurnosti hrane i objašnjene obveze subjekata u poslovanju s hranom. U praktičnom će dijelu sudionici biti upoznati s načinima udovoljavanja propisanim uvjetima te s primjerima iz prakse radi izrade ili kontrole usklađenosti vlastitih sustava upravljanja sigurnošću hrane temeljenih na HACCP načelima.

Cijena za sudjelovanje na radionici iznosi 400 kuna. 

Prijava sudjelovanja je obavezna najkasnije do nedjelje, 20. ožujka, do 23 sataNakon što se prijavite obrascem koji se nalazi na poveznici, kontaktirat će vas Odjel za obrazovanje HGK i putem e-pošte vam dostaviti predračun. Broj polaznika je ograničen.

HACCP radionica namijenjena je svim subjektima u poslovanju s hranom, voditeljima i članovima HACCP tima koji u praksi uspostavljaju, provode i održavaju sustav sigurnosti hrane kao propisanu obvezu povezanu s odredbama Zakona o hrani te svima zainteresiranima koji na bilo koji način sudjeluju u provedbi toga zakonskoga okvira u proizvodnji, preradi ili distribuciji hrane u prehrambenom lancu.

Predavači na HACCP radionici su Zrinka Dugonjić Odak i Vlatka Tomašić.

Hrvatska gospodarska komora svim će sudionicima radionice poslati elektroničku potvrdu o sudjelovanju.

Više o radionici, program i prijavni obrazac nalazi se na poveznici.

 


 

Komentari

Komentara

Povezane objave

Oznake
Back to top button
Close