Sport

Heroji ulice pobjednici 5. Memorijalnog turnira “Heroji domovinskog rata”

Završeno je peto, jubilarno izdanje Memorijalnog turnira “Heroji domovinskog rata“. Nakon prvog dana i polaganja vijenaca, paljenja svijeća, mise zadušnice i izvlačenja skupina malonogometnog turnira, s jednotjednom odgodom, umjesto 6.kolovoza, 13.kolovoza, održan je natjecateljski dio turnira.


Nastupilo je ukupno 6 momčadi. Prvo mjesto je osvojila momčad Heroji Ulice Gospić koji su u velikom finalu pobijedili domaćina Mnk Karlobag nakon izvođenja sedmeraca 1-1 (5-4), dok je u borbi za 3 mjesto 9.GBR Vukovi pobijedili Cesaricu 3-1. Najbolji strijelac turnira bio Marinko Šamija iz momčadi Mnk Karlobag sa 5 postignutih golova.

Turnir je odigran u sjajnoj atmosferi na Općinskom igralištu Laktinac pred oko 500 gledatelja. Na turniru su se našli brojni uzvanici i gosti ovogodišnjih Heroja. Članovi Mnk Karlobaga uz pomoć ostalih sudionika turnira napravili su sjajan dekor na oduševljenje mnogih spuštanjem koreografije za sve stradale Heroje u Domovinskom Ratu na kojoj je pisalo „1000 generacija noćas ne spava cijeli svijet je sada sa nama“ u tom trenutku su zapaljene bengalke.

Dvodnevni program proslave u Karlobagu povodom 21-e obljetnice od završetka Vojno redarstvene akcije Oluja organiziran je na jako visokoj razini i stoga zasluženo nosi ime jednog od ponajboljih malonogometnih turnira općenito u Ličko-senjskoj županiji.

Organizatori turnira Mnk Karlobag zahvaljuje se još jednom svim sponzorima, donatorima, medijskim pokroviteljima, gostima, uzvanicima i volonterima što su pomogli oko organizacije samog događaja kojim pokazuju da Karlobag nije niti će zaboraviti naše Heroje što su svoje živote položili na Oltar Domovine Hrvatske.

REZULTATI UTAKMICA 5. MT „HEROJI DOMOVINSKOG RATA

Skupina A:

9.GBR Vukovi- SJP Tigar 1-0

MNK Karlobag- SJP Tigar 2-2

MNK Karlobag- 9.GBR Vukovi 4-1

SkupinaB:

Cesarica- Sveti Karlo Karlobag 1-0

Heroji ulice- Sveti Karlo karlobag 5-2

Heroji ulice- cesarica 3-0 (p.f.)

Pulufinale:

MNK Karlobag- Cesarica 3-1

Heroji ulice- 9.GBR Vukovi 3-1

Za 3. Mjesto:

9.GBR Vukovi- Cesarica 2-1

Finale:

MNK Karlobag- Heroji ulice 1-1 (4-5/penali)

Dio si dobrog društva na Lika Clubu, a htio bi kupiti i zanimljive proizvode? Posteri, majice, suveniri, magazini, hrana i kozmetika – u novoj ličkoj web trgovini koja ima preko 300 atraktivnih artikala! Otvori ju na linku PLITVICE SHOP i nešto iz bogatog asortimana naruči na svoju kućnu adresu. Dobrodošao!

 

Komentari

Komentara


Izvor: lika-express.hr | Foto: PR

Oznake

Povezane objave

Back to top button
Close