VijestiSportGrad Zagreb

HEROJI DOMOVINSKOG RATA Karlobag spreman za 4. Malonogometni turnir

U Karlobagu se 2. i 6. kolovoza održava veliki malonogometni turnir „Heroji Domovinskog Rata“ posvećen svim stradalim Hrvatskim braniteljima u Domovinskom Ratu. Ovaj malonogometni turnir koji se održava četvrtu godinu zaredom također povodom proslave Dana pobjede i domovinske zahvalnosti glavni je sportski događaj u Karlobagu koji se kroz cijelu godinu rado očekuje.

Dvodnevni program proslave počinje 2. kolovoza na Općinskom groblju ispred središnjeg križa gdje će se položiti vijenci i zapaliti svijeće za sve stradale branitelje, nakon uvodnog dijela održati će se misa zadušnica u crkvi Sv. Josipa a večer će završiti izvlačenjem skupina malonogometnog turnira koji će se održati u subotu 06. kolovoza 2016. sa početkom u 16:00 sati na igralištu Laktinac u Karlobagu.

Na turniru će nastupiti osam momčadi uz domaćine turnira MNK Karlobag; SJP Tigrovi, 9. GBR Vukovi, HV 91“ Zadar, Policijska Postaja Karlobag, Cesarica, Heroji ulice Gospić i Sinovi Oluje Knin. Branitelj naslova iz 2015. godine je momčad SJP Tigrovi iz Gospića koji su i godinu ranije 2014., također podignuli pehar pobjednika Heroja u Karlobagu.

Novost je ove godine da će na turniru nastupiti i dvije juniorske momčadi, MNK Karlobag i Vikendaši Karlobag koji će svoju međusobnu utakmicu odigrati oko 23:00 sata za pehar pobjednika juniora do 16 godina Heroja Domovinskog rata.

Uz preko 500 posjetitelja i gostiju koliko ih se očekuje na središnjem dijelu proslave očekuju se i brojni visoki gosti i uzvanici malonogometnog turnira.  Uoči polufinalnih utakmica koje su na rasporedu iza 22:00 sata članovi MNK Karlobag uz pomoć ostalih sudionika izvesti će poseban program u čast stradalih Branitelja u Domovinskom ratu.

Organizator MNK Karlobag  poziva još jednom sve da svojim dolaskom uveličaju dvodnevni program proslave u čast Hrvatskih Branitelja koji su živote položili na oltar nezavisne i slobodne Hrvatske države.

indeks

Program proslave


02.08.2016. (utorak)

18:30/ Polaganje vijenaca i paljenje svijeća.
(lokacija: Crkva Sv. Karla Boromejskog Karlobag)

19:00/ Misa zadušnica za stradale branitelje u Domovinskom ratu.
(lokacija: Crkva Sv. Josipa Karlobag)

20:30/ Izvlačenje skupina malonogometnog turnira.
(lokacija: Općinska vijećnica Karlobag)

06.08.2016. (subota)

15:30/ okupljanje sudionika

16:00/ program otvaranja

16:30/ najava utakmica turnira i sistem natjecanja.

16:45-23:00/ utakmice po skupinama turnira.

22:15/ program za sve stradale branitelje u Domovinskom ratu.

23:00/ utakmica juniora: MNK Karlobag – Vikendaši Karlobag

23:30/ utakmica za 3 mjesto turnira.

00:05/ finale turnira.

00:45/ dodjela nagrada i priznanja

01:00/ zatvaranje 4. MT „Heroji Domovinskog rata“

01:15- 04:00/ glazbeni program tamburaški sastav Velebit

Dio si dobrog društva na Lika Clubu, a htio bi kupiti i zanimljive proizvode? Posteri, majice, suveniri, magazini, hrana i kozmetika – u novoj ličkoj web trgovini koja ima preko 300 atraktivnih artikala! Otvori ju na linku PLITVICE SHOP i nešto iz bogatog asortimana naruči na svoju kućnu adresu. Dobrodošao!

 

Komentari

Komentara


Izvor / Foto: PR

Oznake

Povezane objave

Back to top button
Close