SportIzdvojeno

„HEP Northern Dalmatia Trail“ u organizaciji AK OKIT iz Vodica

SASTAVNI DIO ZIMSKE OTOČNE LIGE POD ORGANIZACIJOM AK OKITA

Kraj godine na području Sjeverne Dalmacije rezerviran je za utrku „HEP Northern Dalmatia Trail“ u organizaciji AK OKIT iz Vodica, poznata iz ranijih godina kao Vodice Night Trail. Utrka je kao i ranijih godina sastavni dio Zimske otočne lige pod organizacijom AK OKITA.


Iz organizacijskih razloga cijeli događaj, kao i cilj svih dužinskih kategorija utrke ove godine je premješten u Čistu Veliku.

Utrka će se održati u subotu 21.12.2019. u svoje 4 dužinske kategorije. Staze su u odnosu na prošlu godinu ponešto izmijenjene s obzirom da je cilj na drugoj lokaciji. I ove godine najdužu utrku pod nazivom „Wolf Trail“ krasi epitet ultratrail utrka s obzirom da ima čak 75 km i 2100 m uspona. Staza prolazi kroz NP Krka; start je na Roškom slapu, trči se kroz kanjon Krke preko Miljevaca u kanjon Čikole i izvor Torak, preko Krnića drage u Skradin te dalje preko Prokljana, kanjona Guduča sve do cilja kod Osnovne škole Čista Velika gdje će cijeli događaj biti smješten.

Pored glavne utrke trkači mogu izabrati između još 3 dužinske kategorije: „Wild Boar Trail“ sa 35 km i 700 m uspona, „Viper Trail“ sa 22 km i 360 m uspona te „Eagle Trail“ sa 6km i 250 m uspona.

Ovom prilikom bismo obavijestili sve stanovnike: Miljevaca, Goriša, Konjevrata, Skradina, naselja oko Prukljana, Gačeleza, Dazline, Čiste Velike da se u subotu 21.12.2018. održava utrka pod nazivom „HEP Northern Dalmatia Trail“ te da je staza označena crveno-bijelim trakicama stoga ih molimo da trakice ne skidaju, jer će iste biti uklonjene odmah po završetku utrke, poručuju organizatori.

Prijave za utrku su moguće sve do dana održavanja utrke, uz napomenu da se startnina plaća nesporedno prilikom prijave u Čistoj Velikoj. Prijaviti se možete putem sljedećeg linka.

Ovom prilikom organizatori pozivaju sve ljude željne novih iskustava i odlične atmosfere da se pridruže njihovom volonterskom timu.

Sve informacije u vezi s utrkom i volontiranjem možete pronaći na našoj Facebook stranici
https://www.facebook.com/akokitvodice/.

Dio si dobrog društva na Lika Clubu, a htio bi kupiti i zanimljive proizvode? Posteri, majice, suveniri, magazini, hrana i kozmetika – u novoj ličkoj web trgovini koja ima preko 300 atraktivnih artikala! Otvori ju na linku PLITVICE SHOP i nešto iz bogatog asortimana naruči na svoju kućnu adresu. Dobrodošao!

 

Komentari

Komentara


Foto: PR

Oznake

Povezane objave

Back to top button
Close