Scena

Heavy metal grupa Metallica u prostoriji za probe ima Hrvatsku zastavu

Kultna heavy metal skupina Metallica na Facebooku je objavila snimku sa svoje probe na kojoj se iza frontmena Jamesa Hetfielda vidi hrvatska zastava. Na njoj, među ostalim, piše: ‘In metal we trust’ ili ‘Vjerujemo u metal’


Ovih dana članovi benda najavili su koncert koji će se održati u Minneapolisu, a u pozadini najavnog videa snimljenog u prostoriji za probu, koji su objavili na svojoj službenoj Facebook-stranici, vidi se hrvatska zastava.

Lijepe uspomene na koncert u Zagrebu održan 2010. godine očito nemaju isključivo fanovi, već i sama Metallica. Na zastavi piše ‘In metal we trust’ ili ‘Vjerujemo u metal’. Zahvaljujući kultnom bendu, našu će zastavu moći vidjeti milijuni njihovih fanova.

Više na tportal.hr

Dio si dobrog društva na Lika Clubu, a htio bi kupiti i zanimljive proizvode? Posteri, majice, suveniri, magazini, hrana i kozmetika – u novoj ličkoj web trgovini koja ima preko 300 atraktivnih artikala! Otvori ju na linku PLITVICE SHOP i nešto iz bogatog asortimana naruči na svoju kućnu adresu. Dobrodošao!

 

Komentari

Komentara


Foto: screenshot

Oznake

Povezane objave

Back to top button
Close