LokalnaPolitika

HDZ proglasio pobjedu, Starčević zadovoljan privremenim rezultatima

Nositelj kandidacijske liste HDZ-a Marijan Kustić proglasio je pobjedu na izborima i rekao da će HDZ imati predsjednika skupštine Ličko-senjske županije. Rekao je da je HDZ osvojio oko 35 posto glasova, ali da treba pričekati službene rezultate izbora.


Prema privremenim izborima Darko Milinović osvojio je 18,4 posto, a HSP 9 posto.

Na pitanje hoće li imati uskoro i svog župana Kustić je rekao da zna na što se aludira s takvim pitanje, ali da najprije treba konstituirati skupštinu.

Zadovoljstvo privremenim rezultatima izrazio je i gradonačelnik Gospića, HSP-ov Karlo Starčević.

– Naravno, to nisu konačni rezultati, ali mi u Gospiću vodimo s 39,40 posto. To je fantastičan rezultat, rezultat našeg rada u zadnje dvije godine. Takođr, odlično stojimo u Otočcu, mi i HDZ dijelimo prvo i drugo mjesto – rekao je superoptimistični Starčević koji je već proglasio svoju pobjedu.

– U Gospiću bi trebali imati 4 ili 5 mandata, u Otočcu 2 ili 3, poneki u Senju, a tu je još Perušić, Korenica… Očekujemo jako puno!

20.34 NOVO – Iz DIP-a su stigli rezultati, a razlika između HDZ-a i Darka Milinovića se neznatno smanjila. Obrađeno je 57 od ukupno 116 biračkih mjesta, a HDZ trenutačno vodi s 35.70 posto glasova. Lista Darka Milinovića je trenutačno na 19,25 posto. Na treće mjesto se probio SDSS s 12,04 posto glasova, razlika između HSP-a i liste Ante Dabe je minimalna…

Dio si dobrog društva na Lika Clubu, a htio bi kupiti i zanimljive proizvode? Posteri, majice, suveniri, magazini, hrana i kozmetika – u novoj ličkoj web trgovini koja ima preko 300 atraktivnih artikala! Otvori ju na linku PLITVICE SHOP i nešto iz bogatog asortimana naruči na svoju kućnu adresu. Dobrodošao!

 

Komentari

Komentara


Foto: Screenshot/N1

Oznake

Povezane objave

Back to top button
Close