GlazbaGrad ZagrebScenaIzdvojenoPromo

HDU: Završena kampanja “Pjevajmo za Zagreb”, ovo su rezultati

IZ HDU-A ZAHVALJUJU

Protekla dva tjedna Hrvatska diskografska udruga provela je kampanju pjevanja za Zagreb


“Pjevajmo za Zagreb” uz istoimeni hashtag, u protekla dva tjedna moglo se svakodnevno gledati na Facebook i Instagram stranicama HDU-a. Iz udruge diskografa su se odlučili podržati Zagrepčanke i Zagrepčane, te organizirati akciju pjevanja poznatih lica, ali i građana koji su se mogli uključiti u ovu kampanju slanjem svojih videa na mail udruge.

Prijavilo se više od 100 videa, a objavljeno je 42 najbolja. Kampanja je bez Facebook oglasa postigla više od 25 000 pregleda videa i 850 lajkova. Iz Udruge je za Lika Club kampanju prokomentirala direktorica HDU-a Maja Vidmar Klarić:

Posebno nas veseli da su se akciji HDU-a priključili brojni glazbenici, ali i građani iz svih dijelova Hrvatske. Svojim porukama i izvedbama o Gradu Zagrebu svi su poslali pozitivne misli i poruke nade i solidarnosti.

 

Dio si dobrog društva na Lika Clubu, a htio bi kupiti i zanimljive proizvode? Posteri, majice, suveniri, magazini, hrana i kozmetika – u novoj ličkoj web trgovini koja ima preko 300 atraktivnih artikala! Otvori ju na linku PLITVICE SHOP i nešto iz bogatog asortimana naruči na svoju kućnu adresu. Dobrodošao!

 

Komentari

Komentara

Oznake

Povezane objave

Back to top button
Close