PolitikaIzdvojeno

Hassan Haidar Diab gostuje u Facebook liveu Lika Cluba

Hrvatski novinar, ratni reporter i politički komentator Hassan Haidar Diab sutra gostuje u Facebook liveu Lika Cluba


Haidar Diab je rođen 1963. u libanonskom glavnom gradu Bejrutu. Godine 1981. godine odlazi na studij u Zagreb gdje je 1998. započeo novinarski posao u Večernjem listu.

Veliki uspon u karijeri doživljava 2011. godine kada Siriju zahvaća građanski rat. S obzirom na to da je izvrstan poznavatelj arapskog jezika, putovao je diljem Europe i Jugozapadne Azije i radio brojne reportaže i intervjue s izbjeglicama i političarima. 2015. godine od Hrvatskog novinarskog društva je dobio Nagradu “Marija Jurić Zagorka” za pisano novinarstvo. Vrhunac karijere mu je intervju sa sirijskim predsjednikom Bašarom al-Asadom koji je obišao svijet 2017. godine.

Kako je tekao njegov put do karijere ratnog reportera, koja je najopasnija situacija u kojoj se našao te zašto je sirijski predsjednik odabrao baš njega za svog sugovornika, Hassan će nam otkriti u razgovoru uživo putem Facebooka.

Pratite nas u ponedjeljak 19. listopada s početkom u 12 sati.

Želiš se uključiti u našu zajednicu i svakodnevno primati poruke s terena te se družiti s Ličankama i Ličanima? Ili si naš/a iz Ličko-senjske, pa odmah postaješ dio dobrog društva? :) Uključi se u Viber zajednicu klikom na linku Lika Club | Najčitanije 🔥

 

Komentari

Komentara


Foto: Privatna zbirka

Oznake

Povezane objave

Back to top button
Close