Kultura

“Harry Potter and the Cursed Child” podijelila kritičare

‘Harry Potter and the Cursed Child’ Jacka Thornea naziv je predstave koja je privukla veliku publiku u Londonu. Sada je objavljen u formi knjige i tekst ovog kazališnog komada koji potpisuju J. K. Rowling, John Tiffany i Jack Thorne, no književni kritičari nisu baš oduševljeni


‘Harry Potter and the Cursed Child’ prvo je bila kratka priča koju su napisali J. K. Rowling, John Tiffany i Jack Thorne, smještena 19 godina poslije Voldemortova poraza i smrti. Harry Potter je otac koji se u slučaju jednoga sina baš i ne snalazi najbolje u toj ulozi.

Glavni je lik drame zapravo mladi Albus Potter kojega na londonskom West Endu glumi Sam Clemmett, dok Harryja Pottera glumi Jamie Parker. Predstava je premijeru doživjela krajem lipnja u Palace Theatreu, dobila je dobre kritike i izazvala veliki interes publike pa je tekst kojim su se služili glumci na probama sada i objavljen kao osma knjiga u sagi o Harryju Potteru.

Više na tportal.hr

Dio si dobrog društva na Lika Clubu, a htio bi kupiti i zanimljive proizvode? Posteri, majice, suveniri, magazini, hrana i kozmetika – u novoj ličkoj web trgovini koja ima preko 300 atraktivnih artikala! Otvori ju na linku PLITVICE SHOP i nešto iz bogatog asortimana naruči na svoju kućnu adresu. Dobrodošao!

 

Komentari

Komentara


Foto: wizardsandwhatnot.com

Oznake

Povezane objave

Back to top button
Close