Događanja

Hard island – Festival na Zrću

Prvi put u Hrvatsku, ali i u regiju stiže festival orijentiran ljubiteljima tvrđeg elektronskog zvuka i štovateljima hard dance scene. Riječ je o Hard Island Festivalu koji će se premijerno održati na plaži Zrće od 3. do 6. srpnja.


Hard dance scena predstavlja onu tvrđu stranu elektronske glazbe koja ujedinjuje glazbene stilove kao što su hardcore, hardstyle, hardtechno, gabber i raw. Diljem svijeta broji milijune svojih poklonika, a u regiju u obliku ljetnog festivala stiže po prvi put.

Tijekom četiri dana i tri noći ujedinit će se vodeće organizacije, izvođači i labeli, pa tako Q-dance predstavlja nizozemskog DJ-a Wildstyleza široj publici poznatog po hitu “Years of Summer”. Drugo veliko ime je osnivač najvećeg hardstyle labela Dirty Workz, DJ COONE iz Belgije, kojeg vežu suradnje s izvođačima kao što su Lil Jon, Linkin Park, Steve Aoki, Like Mike i Dimitri Vegas. Osim za svoj, Coone izdaje i za Aokijev label Dim Mak, a rezultat je pjesma “Can’t Stop The Swag” te remiks za Linkin Park i Aokija “A Light That Never Comes”.

Treći dosad najavljeni headliner je DJ Zatox iz Italije, vlasnik etikete Unite Records, izumitelj glazbenog žanra Raw, koji trenutno promovira novi album “New World Order”. Na glavnim pozornicama Hard Island festivala Traxtormov zvuk predstavljat će dama po imenu Anime. Osim Anime, koliko su tvrdi pokazati će i muški dio Traxtorm Recordsa: Mad Dog, Art Of Fighters, The Stunned Guys, Alien T te Nico & Tetta.

Lista izvođača nadopunjavat će se kako se budu bližili ljetni dani.

Tekst: muzika.hr

Foto: hardisland.com


 

Komentari

Komentara

Povezane objave

Oznake
Back to top button
Close