Automoto

HAK upozorava: Prilagodite vožnju uvjetima na cesti!

Kiša usporava promet u Istri, na širem riječkom području, u Gorskom kotaru, Lici i Dalmaciji. Zbog povremeno jakih pljuskova i mjestimice većih količina vode na kolniku, na pojedinim cestama u Lici i na širem zadarskom području vozi se otežano. Na autocesti A1 između čvora Gospić i tunela Sveti Rok zbog solike se vozi uz ograničenje brzine od 60 km/h.


Na autocesti A1 između čvora Gospić i tunela Sveti Rok zbog solike se vozi uz ograničenje brzine od 60 km/h, javio je Hrvatski autoklub (HAK) u 9 sati.

Mjestimice mokrih ili vlažnih i skliskih kolnika ima u središnjoj i sjeverozapadnoj Hrvatskoj.

Vozače se poziva da prilagode brzinu i način vožnje uvjetima na cestama, pripaze na siguran razmak između vozila i poštuju propisane zabrane i ograničenja.

Povremeni zastoji mogući su na dionicama cesta gdje se zbog radova vozi uz privremenu regulaciju, suženim kolnikom. Prenosi 24sata.hr

Više na 24sata.hr

Želiš se uključiti u našu zajednicu i svakodnevno primati poruke s terena te se družiti s Ličankama i Ličanima? Ili si naš/a iz Ličko-senjske, pa odmah postaješ dio dobrog društva? :) Uključi se u Viber zajednicu klikom na linku Lika Club | Najčitanije 🔥

 

Komentari

Komentara


Foto: pixabay

Oznake

Povezane objave

Back to top button
Close