Sport

Hajduk ima novog predsjednika

Hajduk je dobio novog predsjednika. 34-godišnji Osječanin Ivan Kos preuzet će dužnost prvog čovjeka splitskog kluba i već je odradio prvo obraćanje medijima. Novinarima se Kos obratio iza 18 sati.


Hvala Nadzornom odboru na ukazanom povjerenju. Velika je čast biti prvi čovjek ovako velikog kluba. Nadam se da ćemo svi zajedno ostvariti zajednički cilj, veliki Hajduk, kako u emotivnom, tako i rezultatskom dijelu”, rekao je Kos. Novinare je zanimala plaća, ali ugovor još nije potpisao. Taj detalj bit će riješen u narednim danima.

Ugovor još nisam potpisao, uvjeti su u zraku. Apsolutno zagovaram da ne samo moj ugovor, već ugovori svih djelatnika moraju biti dogovoreni po modelu vrednovanja. Dolazim iz takvih sustava, fiksna plaća plus nagrade i bonusi, jednako tako odgovornost, i to je ono što ću zagovarati i za što ću se boriti”, najavio je Kos.

Kosov je otac bio predsjednik Osijeka, za kojeg je on igrao kao mladi igrač dok mu ozljeda nije prekinula karijeru.

Kao što znate, rođeni sam Osječanin. Od malih nogu sam se bavio nogometom, odrastao sam uz stadion, igrao sam nogomet od pete do 25. godine. Sam poziv na natječaj je u meni stvorio emociju kako bi želio objediniti ono što najbolje znam, sport i financije, odnosno, poslovni dio”, kazao je Kos.

Novog predsjednika Hajduka pitali su i je li možda njegov otac utjecao da se javi na natječaj.

“Otac je u meni ugradio ljubav prema sportu i nogometu, ali nije utjecao da se javim na natječaj. Nisam navijač uopće, ali živim Hajduk zadnjih 20 dana, to će biti moj poziv”, odgovorio je Kos.

Pročitajte više na index.hr

Dio si dobrog društva na Lika Clubu, a htio bi kupiti i zanimljive proizvode? Posteri, majice, suveniri, magazini, hrana i kozmetika – u novoj ličkoj web trgovini koja ima preko 300 atraktivnih artikala! Otvori ju na linku PLITVICE SHOP i nešto iz bogatog asortimana naruči na svoju kućnu adresu. Dobrodošao!

 

Komentari

Komentara


Foto: slobodnadalmacija.hr

Oznake

Povezane objave

Back to top button
Close