Scena

Gustafi predstavljaju pjesmu i spot “Ni vlaka za Divaču”

Gustafi predstavljaju pjesmu i videospot ‘Ni vlaka za Divaču’.


Riječ je o posljednjem singlu s hvaljene ‘Maneštre’, jedanaestog studijskog albuma legendarnih Istrijana. Autor glazbe, teksta i aranžmana je Edi Maružin, koji je pjesmu i snimio u Maružinima, glazbenu produkciju je napravio Edi Cukerić, a naslovnicu singla Ang Maružin. Zanimljiv, sjetan, pomalo artistički, jednostavan i efektan videospot je snimljen na željezničkoj stanici pod redateljskom palicom Johna Karduma.

“Ni vlaka za Divaču’ je najtamnija pjesma albuma, minimalistična kompozicija s tri instrumenta (gitara, bas i sint), pjeva o sjeti, o prošlosti, ali i o stvarnosti, o ogrezlosti ljudi u alkohol, drogu, očaj i beznađe, gdje ni smrt nije izlaz. Ni više vlaka za Divaču, iako i dalje čekamo na peronu”, kaže Edi Maružin.

Dio si dobrog društva na Lika Clubu, a htio bi kupiti i zanimljive proizvode? Posteri, majice, suveniri, magazini, hrana i kozmetika – u novoj ličkoj web trgovini koja ima preko 300 atraktivnih artikala! Otvori ju na linku PLITVICE SHOP i nešto iz bogatog asortimana naruči na svoju kućnu adresu. Dobrodošao!

 

Komentari

Komentara


Izvor: 24sata.hr | Foto: http://www.24sata.hr/show/droga-alkohol-ocaj-i-bezna-e-u-novom-spotu-grupe-gustafi-510770

Oznake

Povezane objave

Back to top button
Close