Grupe SILENTE i LIKA KOLORADO na zatvaranju ovogodišnjeg GROCKSA!

Promo

subotu 27. srpnja s početkom u 22 sata ne propustite četvrti i posljednji koncert ovogodišnje gospićke rock scene kada će se gospićkoj publici predstaviti grupe Silente i Lika Kolorado!


Silente se na široj glazbenoj sceni pojavljuje 2013. godine s prvim singlom “Terca na tišinu” i albumom “Lovac na čudesa”. Dvije godine kasnije objavljuju album “Neće rijeka zrakom teći”, a u 2018. najavljuju povratak koncertnim aktivnostima i svoj treći studijski album naziva “Malo magle, malo mjesečine”.

Sve pjesme Silente benda autorski potpisuju braća Tibor i Sanin Karamehmedović, a stalnu postavu benda još čine bubnjar Ivuša Gojan, vokalistica Doris Kosović i violinistica Ivana Čuljak. U svojoj karijeri bend je održao mnoge koncerte i osvojio razna priznanja za svoj rad, uključujući i hrvatsku diskografsku nagradu Porin.

Glazbeni izričaj grupe Lika Kolorado na tragu je najuspješnijih indie rock i brit pop bendova ’90-ih, a unatoč kratkom stažu na domaćoj sceni, publiku su osvojili zaraznim i radiofoničnim pjesmama te izvrsnim nastupima uživo. Lika Kolorado danas čine Ana Jelić (bas), Filip Riđički (vokal), Vanja Senčar (gitara) i Pavle Gulić (bubanj).

Prvi singl “Kralj” svoje svjetlo ugledao je 2016. godine, a našao se na albumu prvijencu “Smiješ zaurlat” koji je izdan 2018. godine. S istog albuma kao singl objavljene su i pjesme “Sigurno”, “Smiješ zaurlat”, te “Samuraj”. 2018. objavljen je i singl “Miris auta moje majke”, a u stvaranju videa sudjelovali su brojni prijatelji i fanovi benda. U travnju 2019. objavljen je novi singl “Gospođa” s popratnim video spotom kojim je najavljen drugi studijski album.

I ovog ljeta u uživajte u Gospićkoj rock sceni! Svi koncerti održavaju se u organizaciji Kulturno informativnog centra Gospić i pod pokroviteljstvom Grada Gospića, a na zadovoljstvo svih posjetitelja kao i svake godine ulaz je besplatan.

Pogledajte spektakularan video kanjona rijeke Like!


Foto: PR, Facebook

<script>

<script>

Komentari


X
facebook
Kliknite "Like" ako želite pratiti LikaClub.eu na Facebook-u