Scena

Grupa Vigor napunila Roko: Međimurci proslavili svoju večer

Club Roko i Udruga studenata Međimurja u petak, 20. ožujka 2015. bila je organizator još jedne, i više nego uspješne Međimurske fešte koja je održana u zagrebačkom Clubu Roko.

O uspješnosti ove Međimurske fešte govori broj prodanih ulaznica, koji je preskočio brojku od tisuću, te je samim time to bila jedna od najuspješnijih Međimurskih fešta do sada.

Posjetitelje Međimurske fešte na ulazu u Club Roko dočekalo je piće dobrodošlice, a za zabavu na fešti pobrinula se grupa Vigor koja je raspjevala i rasplesala mnoštvo mladih.

Udruga studenata Međimurja ovim putem želi zahvaliti na potpori Međimurskoj županiji koja je osigurala autobus iz Međimurja. U nastavku godine, USM planira nastaviti s uspješnim radom i provođenjem zacrtanih planova.

Ovim putem pozivaju sve međimurske studente da se učlane u udrugu i sudjeluju u kreiranju budućih aktivnosti. Dio atmosfere možete vidjeti na fotografijama, a za više posjetite Facebook stranicu Udruge studenata Međimurja.

Tekst/Foto: eMedjimurje.hrČuo si za metaverzum i virtualnu stvarnost, ali ne znaš o čemu se radi? Sve o tim temama možeš pročitati na ovom linku.

Voliš Plitvice ali ne možeš doći u razgledavanje? Informiraj se o turističkim temama klikom ovdje.

 

Komentari

Komentara

Oznake

Povezane objave

Back to top button
Close