Scena

Grupa Vigor napunila Roko: Međimurci proslavili svoju večer

Club Roko i Udruga studenata Međimurja u petak, 20. ožujka 2015. bila je organizator još jedne, i više nego uspješne Međimurske fešte koja je održana u zagrebačkom Clubu Roko.

O uspješnosti ove Međimurske fešte govori broj prodanih ulaznica, koji je preskočio brojku od tisuću, te je samim time to bila jedna od najuspješnijih Međimurskih fešta do sada.

Posjetitelje Međimurske fešte na ulazu u Club Roko dočekalo je piće dobrodošlice, a za zabavu na fešti pobrinula se grupa Vigor koja je raspjevala i rasplesala mnoštvo mladih.

Udruga studenata Međimurja ovim putem želi zahvaliti na potpori Međimurskoj županiji koja je osigurala autobus iz Međimurja. U nastavku godine, USM planira nastaviti s uspješnim radom i provođenjem zacrtanih planova.

Ovim putem pozivaju sve međimurske studente da se učlane u udrugu i sudjeluju u kreiranju budućih aktivnosti. Dio atmosfere možete vidjeti na fotografijama, a za više posjetite Facebook stranicu Udruge studenata Međimurja.

Tekst/Foto: eMedjimurje.hr

Dio si dobrog društva na Lika Clubu, a htio bi kupiti i zanimljive proizvode? Posteri, majice, suveniri, magazini, hrana i kozmetika – u novoj ličkoj web trgovini koja ima preko 300 atraktivnih artikala! Otvori ju na linku PLITVICE SHOP i nešto iz bogatog asortimana naruči na svoju kućnu adresu. Dobrodošao!

 

Komentari

Komentara

Oznake

Povezane objave

Back to top button
Close