VijestiScena

Grupa Venus snimila autorsku pjesmu “Samo tvoj”

Grupa Venus peteročlani je sastav iz Rijeke.


Bend postoji 15 godina, dok u ovom sastavu djeluje posljednje dvije godine. Svi članovi benda mogu se pohvaliti dugogodišnjim glazbenim iskustvom i mnogim projektima, a pjevač Rino Petrović nastupao je na raznim festivalima i na televiziji: Festival Grobnička skala, festival MIK, Večeri dalmatinske šansone, A strana i The Voice. Pjesma ”Samo tvoj” autorska je pjesma koju potpisuje klavijaturist Ivan Filić.

Pjesma je gotovo dvije godine stajala u ladici i odlučili smo da je upravo sada pravi trenutak za njen izlazak.  Ima moderan prizvuk, a čini nam se da se lako sluša i da je veoma pitka. Za spot smo doslovno uhvatili zadnji val sunca budući da je već dan nakon snimanja krenulo pravo jesensko vrijeme. Pjesma ”Samo tvoj” za nas je itekako posebna jer otvara jedno novo poglavlje u našoj glazbenoj priči i iskreno se nadamo kako će pronaći put do srca slušatelja!, izjavili su ponosno članovi grupe Venus.

Snimana je u studiju Ive Popeskića u Lovranu koji ujedno potpisuje aranžman. Spot je sniman u dvorcu Frankopan u Kraljevici i na Plavoj terasi u Njivicama na otoku Krku, a za njega su zaslužni Artem Duskhin (režija, montaža) i Mateo Jurčić (direktor fotografije, color grading, montaža).

Ambiciozni i energični članovi grupe Venus najavljuju nastavak svoje glazbene priče. Uz brojne nastupe u primorsko-goranskoj županiji i šire, u planu im je počastiti svoje slušatelje novom glazbenom poslasticom.

Dio si dobrog društva na Lika Clubu, a htio bi kupiti i zanimljive proizvode? Posteri, majice, suveniri, magazini, hrana i kozmetika – u novoj ličkoj web trgovini koja ima preko 300 atraktivnih artikala! Otvori ju na linku PLITVICE SHOP i nešto iz bogatog asortimana naruči na svoju kućnu adresu. Dobrodošao!

 

Komentari

Komentara


Foto: PR

Oznake

Povezane objave

Back to top button
Close