DogađanjaVijesti

Grupa Silente nakon dvije godine ponovo se vraća u Dom sportova

Novi album grupe Silente “Malo magle, malo mjesečine” objavljen je 5. lipnja 2018., a promocija albuma održat će se na velikom povratničkom koncertu u zagrebačkom Domu sportova 17. studenog. Akustična promocija s nekoliko novih pjesama zagrijat će publiku u Rockmarku i to 25. listopada s početkom u 18 sati.


Koncert u Rockmarku bit će prva prilika čuti Silente uživo u Zagrebu. Naime, bend će akustično izvesti nekoliko pjesma, kako sa svoja prva dva albuma «Lovac na čudesa» i «Neće rijeka zrakom teći» tako i s aktualnog «Malo magle, malo mjesečine» objavljenog ove godine. Bit će to idealno zagrijavanje za prvi pravi veliki koncert koji je planiran 17. studenog u Maloj dvorani zagrebačkog Doma sportova, prostoru kojeg je Silente već punio 2016. godine.

Ana Bonanno

Bit će ovo i prva prilika za novu članicu benda – violinisticu Ivanu Čuljak. Violina je svakako bila prepoznatljiv dio njihova dosadašnjeg glazbenog izričaja, zato im se odnedavno pridružila predivna i talentirana Ivana.

Simpatična Dubrovčanka diplomirala je prije dva mjeseca na Muzičkoj akademiji u Zagrebu.

Par dana prije diplome javio se Sančo i pitao da sviram s njima. Pristala sam i evo me u bendu odjednom. Mislim da sam se dobro snašla i što dalje idu probe to mi je lakše. No, najviše me straši izlazak na scenu i kako ću i hoću li publici ispunit očekivanja. A veseli me rad s divnim ljudima iz benda. Nisam se toliko nalazila u tim krugovima dok je Silente bio na sceni, ali svakako da sam ih čula s obzirom da su iz mog grada i znala sam neke pjesme koje bi si znala pustit doma, u svakom slučaju sam ih podržavala, rekla je Ivana.

Ana Bonanno

 

 

Foto: Ana Bonanno

likaclub icon Čitaj najbolje ličke vijesti. Skini aplikaciju Lika app.
Oznake
Back to top button
Close