VijestiScena

Grupa Pavel predstavila spot za drugi singl novog albuma

“Vrijeme života” drugi je Pavelov singl s novog albuma koji će objaviti iduće godine, a sada je gotov i video spot, u režiji Siniše Hajduka


“Ovo je vesela country pjesma koja slavi život, recimo da govori o tome kako se neki naizgled pogrešni životni izbori, odnosno odluke koje se u datom trenutku čine promašenima, na koncu pokažu potpuno ispravnima. Štoviše, ispadne kako su djelovali blagotovorno po nas. Spot mi je baš drag jer sadrži snimke našeg zadnjeg tuluma u mom stanu u Hatzovoj ulici gdje sam proveo posljednjih petnaest godina života.

Znajući da ću se preseliti, priredio sam taj tulum i pozvao ekipu da to snimi i jako je slatko ispalo”, povodom premijere spota izjavio je autor Aljoša Šerić koji potpisuje i produkciju pjesme, aranžman je djelo benda, dok je za miks bio zadužen Srđan Sekulović Skansi.

Dio si dobrog društva na Lika Clubu, a htio bi kupiti i zanimljive proizvode? Posteri, majice, suveniri, magazini, hrana i kozmetika – u novoj ličkoj web trgovini koja ima preko 300 atraktivnih artikala! Otvori ju na linku PLITVICE SHOP i nešto iz bogatog asortimana naruči na svoju kućnu adresu. Dobrodošao!

 

Komentari

Komentara


Izvor / Foto: 24sata.hr

Oznake

Povezane objave

Back to top button
Close