Scena

Grupa Joy ponovno oduševljava izvedbom pjesme “Sve jeseni, zime”

Grupa Joy pjesmu ‘Sve jeseni, zime’ prvi je puta predstavila na Zagreb Festu, davne 2001. godine i osvojila prvo mjesto i Grand Prix festivala prema ocjeni stručnog žirija.


Pjesma za koju je glazbu napisao Boris Novković, a stihove Denis Dumančić tada je oduševila struku, pa je nakon dugih 17 godina u novom aranžmanu Dragomira Herendića – Dragiannija, pjesma ponovno zaživjela kao singl i spot popularne zagrebačke grupe.

Pobjedničkoj pjesmi iz 2001. godine grupa Joy odlučila je dati moderniji prizvuk u kojemu do izražaja dolaze fantastične vokalne sposobnosti mladog pjevača Alena Bičevića. Redatelj spota je stalni suradnik grupe, Marko Zeljković – Zelja. Ovo je čak osmi singl grupe Joy unazad gotovo tri i pol godine te nestrpljivo očekujemo njihov novi album koji bi trebao izaći tijekom 2018. godine.

Želiš se uključiti u našu zajednicu i svakodnevno primati poruke s terena te se družiti s Ličankama i Ličanima? Ili si naš/a iz Ličko-senjske, pa odmah postaješ dio dobrog društva? :) Uključi se u Viber zajednicu klikom na linku Lika Club | Najčitanije 🔥

 

Komentari

Komentara


Foto: screenshot

Oznake

Povezane objave

Back to top button
Close