VijestiScena

Grupa Highway predstavlja “Beskrajni dan”

Mladi podgorički bend “Highway” koji čine Luka Vojvodić, Petar Tošić i Marko Pešić odlučili su osvojiti i hrvatsko tržište. U tome će im zasigurno pomoći iskusni glazbenici i producenti Darko Juranović D’Knock i Tihomir Preradović koji su u ovim mladim, talentiranim glazbenicima otkrili veliki potencijal, a on je itekako bio vidljiv i na regionalnom natjecanju “X Factor Adria” u kojem su imali veliku podršku članova žirija, Massima Savića i Tončija Huljića.


Iako u natjecanju nisu pobijedili ono im je otvorilo vrata glazbenog svijeta, a prvu veliku priliku imali su 2016. godine kada su nastupili na Eurosongu u Stockholmu gdje su predstavljali svoju zemlju. Pjesma “Beskrajni dan” prvi je njihov služeni singl za hrvatsko tržište.

“Nakon što smo izabrani da budemo predstavnici Crne Gore na Eurovision Song Contest 2016. , autor pjesme “The Real Thing” Srđan Sekulović Skansi nas je pozvao u studio Darka Juranovića D’Knock-a i Jelene Juranović. Čim smo krenuli raditi osjetila se kohezija i Darko je odmah shvatio kako dišemo i kako želimo da naše pjesme zvuče. Mislim da smo bili sigurni i za vrijeme tog projekta da je on upravo ta karika koja nam je nedostajala! Imao je strpljenja da presluša sav materijal koji smo napisali i u dogovoru s njim odabrali smo nekoliko pjesma koje će se naći na prvom albumu. Kada smo drugi put doputovali u Zagreb kako bi dovršili drugu polovicu albuma, upoznali smo i Tihomira Preradovića koji je zajedno s Darkom radio na aranžmanima. Kompletirali smo tim koji funkcionira besprijekorno”, objasnio je Luka Vojvodić.

Kako bi ih hrvatska publika što bolje upoznala odlučili su snimiti jednostavan spot lišen sporedne radnje i raznih efekta. U tonskom studiju snimljeni su kadrovi za čiju je montažu i režiju zaslužna Jelena Juranović.

Želiš se uključiti u našu zajednicu i svakodnevno primati poruke s terena te se družiti s Ličankama i Ličanima? Ili si naš/a iz Ličko-senjske, pa odmah postaješ dio dobrog društva? :) Uključi se u Viber zajednicu klikom na linku Lika Club | Najčitanije 🔥

 

Komentari

Komentara


Foto: PR

Oznake

Povezane objave

Back to top button
Close