GlazbaIzdvojeno

Grupa Fluentes svojim će osjećajnim izvedbama uljepšati festival u Slavonskom Brodu

CMC 200 SLAVONIJA FEST

Dok će neki na pozornicu na Poloju ove godine stati prvi put, grupa Fluentes već su  dobro poznati gosti.


„Uvijek se veselimo Slavonskom Brodu, uvijek se veselimo CMC Festivalu. Veselimo se druženju sa hrpom ljudi, izvođenju naših pjesama uživo. Veselimo se publici, posebno nakon prošlogodišnje stanke. Ovo će biti nagrada za sve nas“, ističe vokal Goran Bošković.

Posljednji CMC 200 Slavonija fest pamtit će po prepoznatljivoj atmosferi koja se osjetila na pozornici, ali i među publikom.

„Izvodili smo tada “Ljetnu haljinu“, baš je bilo fora. Bilo je jako puno ljudi, a kad vidiš da pjevaju tvoju pjesmu i znaju riječi… Gdje ćeš boljeg osjećaja“, prisjetio se Goran tog nastupa.

Slavonskom festivalu uvijek se rado vraćaju baš iz tog razloga, a svojim nastupima nerijetko osvajaju srca obožavatelja.

Ističu još i da je čar festivala u tome što mogu lako pridobiti novu publiku i oduševiti onu koju već imaju.

Dio si dobrog društva na Lika Clubu, a htio bi kupiti i zanimljive proizvode? Posteri, majice, suveniri, magazini, hrana i kozmetika – u novoj ličkoj web trgovini koja ima preko 300 atraktivnih artikala! Otvori ju na linku PLITVICE SHOP i nešto iz bogatog asortimana naruči na svoju kućnu adresu. Dobrodošao!

 

Komentari

Komentara


Foto: PR

Oznake

Povezane objave

Back to top button
Close