VijestiScena

Grupa Elemental objavila spot za pjesmu “Sanjam”

Grupa Elemental potkraj godine zatvara jedno poglavlje i to novim singlom i spotom. Pjesma ‘Sanjam’ posljednji je singl s  dvostrukog albuma ‘Tijelo’ kojim je bend proslavio 18 godina postojanja, piše 24sata


Album je osvojio Porin za Najbolji album alternativne i klupske glazbe i  Najbolje likovno oblikovanje, dok je  prvi singl s albuma, pjesma ‘Goli i bosi’ odnijela titulu Pjesme godine. No, vrijeme je da se jedna priča zatvori, kako bi se nova mogla stvarati. Pjesma ‘Sanjam’ govori o snovima i putovanjima, te bijegu u ‘neke udaljene svjetove’.

Video spot koji prati pjesmu je pomalo personaliziran jer se u njemu, najvećim dijelom, pojavljuju kadrovi putovanja Mirele Priselac Remi. U spotu se, tako, pojavljuju kadrovi iz raznih gradova i kontinenata pa će vas ‘Sanjam’ odvesti u Cataniju, na Etnu, u Berlin, Amsterdam, London, Los Angeles, Santa Cruz, San Francisco, San Luis Obispo i Pariz, ali i daleko Indiju. Redateljska palica prepuštena je u ruke Marka Milovca i C47film/Spotlight produkcijske kuće, s kojima Elemental surađuje već dugi niz godina, direktor fotografije je Ivan Zadro, dok je za montažu zaslužan Slaven Jekauc.

S izlaskom spota za pjesmu ‘Sanjam’ bend najavljuje odlazak u studio, stvaranje novih pjesama i nekih novih priča.

Dio si dobrog društva na Lika Clubu, a htio bi kupiti i zanimljive proizvode? Posteri, majice, suveniri, magazini, hrana i kozmetika – u novoj ličkoj web trgovini koja ima preko 300 atraktivnih artikala! Otvori ju na linku PLITVICE SHOP i nešto iz bogatog asortimana naruči na svoju kućnu adresu. Dobrodošao!

 

Komentari

Komentara


Foto: screenshot

Oznake

Povezane objave

Back to top button
Close