VijestiGrad ZagrebScena

Grupa Detour s novim albumom “spaja nespojivo”, a sve zaokružuju koncertom u Domu sportova!

Grupa Detour donosi peti singl s nadolazećeg studijskog albuma. Pjesma “Skrivena” će kroz dva tjedna dobiti i popratni videospot, a o samoj pjesmi autor i frontman benda Nenad Borgudan kaže da je riječ o atipičnoj pjesmi u smislu tempa u usporedbi s posljednje četiri pjesme. Kako kaže, riječ je o jednoj baladi za koju smatra da će se svidjeti fanovima grupe.


Singl “Skrivena” dolazi samo nekoliko tjedana prije novog studijskog albuma “TourDetour” koji bi svjetlo dana trebao ugledati već krajem studenog.

 „TourDetour“ podsjeća na nekakvu rutu, na nekakvo putovanje. Ali i samo ime albuma govori da se radi o ‘na prvu’ nespojivim pojmovima – putu i skretanju s puta. Ja ne radim sve pjesme u istom stilu nego pokušavam pronaći, ajmo reći, jezik za određenu pjesmu pa od tud taj neki eklekticizam tj. različitost u svim tim izražajima. A TourDetour je baš to – spajanje nespojivog, kaže Nenad Borgudan.

Vlasnicima Porina za najbolji pop album, te pjesmu godine 2018. je svakako posebna s obzirom da za kraj pripremaju najveći koncert u karijeri. Nakon sjajnih rasprodanih koncerata u Tvornici kulture, Vintage Industrial Baru te u K.D. ‘Vatroslav Lisinski’ s grupom Pavel, za 8. prosinca najavljuju koncert u zagrebačkom Domu sportova gdje će ujedno uživo predstaviti i svoj novi album.

Dom sportova je bila logična stepenica i pripremili smo puno toga. Od posebnog repertoara, aranžmana i na kraju gostiju.Bit će to naše veliko slavlje i pozivam sve da budu njegovim dijelom, iskren je Nenad.

Pjesmu možete poslušati na sljedećem linku.

 

 

 Čuo si za metaverzum i virtualnu stvarnost, ali ne znaš o čemu se radi? Sve o tim temama možeš pročitati na ovom linku.

Voliš Plitvice ali ne možeš doći u razgledavanje? Informiraj se o turističkim temama klikom ovdje.

 

Komentari

Komentara


Foto: Mare Milin

Oznake

Povezane objave

Back to top button
Close