VijestiScena

Grupa Crno na bijelo objavila novi singl “Srce kaže”

Bend Crno na bijelo okuplja glazbenike iz okolice Vinkovaca.


Na sceni se prvi put pojavljuju u siječnju 2016. godine s pjesmom “Ti moraš biti moja”, autora Marija Vestića, a suradnju su nastavili do danas pa je tako nastala četvrta po redu, “Srce kaže”.

Prva je to pjesma koju su snimili u vlastitom studiju i za koju su samostalno napravili aranžman. Spot potpisuje Dražen Rukavina (Long Sleeve Productions), a kadrovi su snimljeni na ulicama Kanade i u zgradi bivšeg poljoprivrednog fakulteta u Osijeku.

Bend koji čine Kristian Šokčević (bubnjevi), Ivan Kedačić (klavijature), Sebastijan Galić (električna gitara), Andrija Đurašević (bass gitara) i Željko Mareljić (pjevač) posvećen je autorskom radu i ove godine planira objaviti album koji će promovirati na glazbenim festivalima diljem Hrvatske.

Dio si dobrog društva na Lika Clubu, a htio bi kupiti i zanimljive proizvode? Posteri, majice, suveniri, magazini, hrana i kozmetika – u novoj ličkoj web trgovini koja ima preko 300 atraktivnih artikala! Otvori ju na linku PLITVICE SHOP i nešto iz bogatog asortimana naruči na svoju kućnu adresu. Dobrodošao!

 

Komentari

Komentara


Foto: PR

Oznake

Povezane objave

Back to top button
Close