GROCKS 2019 Jura Stublić & Film otvaraju rock spektakl u Gospiću!

Promo

Prva večer GROCKSA donosi pregršt dobre glazbe u liku i djelu legendarnog Jure Stublića i njegove grupe Film, te mlade zagrebačke glazbenice Lidije Graovac, poznatije kao Lili Gee!


I ovo ljeto u gradu Gospiću obilježit će GROCKS, glazbena rock scena koja je nastala s ciljem da se nastavi tradicija koja je njegovana od 60-ih do 90-ih godina prošlog stoljeća kada su se u bivšem Domu JNA, današnjem KIC-u Gospić, održavali koncerti poznatih bendova i kada je u Gospiću i okolici postojao veći broj domaćih bendova koji su također zabavljali lokalno stanovništvo.

Prvi GROCKS održan je 2007. godine u organizaciji i pod pokroviteljstvom Grada Gospića. Od 2013. godine organizacija GROCKS-a pripala je KIC-u Gospić, a broj posjetitelja željnih rock, punk, pop i metal glazbe raste iz godine u godinu.

Ovogodišnji GROCKS će u subotu 6. srpnja otvoriti jedan od najpoznatijih hrvatskih glazbenika, legendarni Jura Stublić sa svojom grupom Film. Poznati predstavnici novog vala izvest će neke od najvećih hitova iz svoje duge i bogate karijere.

Iste večeri na pozornicu će izaći i Lidija Graovac, glazbenica i bivša pjevačica grupe Soulfingers koja je pod umjetničkim imenom Lili Gee započela solo karijeru. Ova Zagrepčanka je krajem 2018. godine izdala svoj debitanski EP, koji je naširoko hvaljen.

I ovog ljeta uživajte u Gospićkoj rock sceni!  Svi koncerti održavaju se pod pokroviteljstvom Grada Gospića, a na zadovoljstvo svih posjetitelja kao i svake godine ulaz je besplatan.

 

Pogledajte spektakularan video kanjona rijeke Like!


Foto: Ivica Galovic/PIXSELL

<script>

<script>

Komentari


X
facebook
Kliknite "Like" ako želite pratiti LikaClub.eu na Facebook-u