Gretta predstavlja videospot aktualnog singla “Volim te od sutra”

Iva Biondić

Zagrebački rock kvartet Gretta predstavlja videospot aktualnog singla “Volim te od sutra”.


Neobično intrigantan i otkačen spot, koji su režirali Luka Hrgović i Dino Julius iz Skalpel kolektiva i Julius filma, prikazuje “veseli sprovod” u kojem uz članove Grette sudjeluju svećenik, fotograf i ljubavnica pokojnika. Singl “Volim te od sutra” je snimljen u zagrebačkom NLO studiju, glazbenu produkciju potpisuje Srđan Sekulović Skansi, a mastering je radio Stuart Martin.

Iza Grette je iznimno uspješna godina – pobijedili su na “Karlovačko RockOff festivalu”, s pjesmom “Malena” osvojili diskografsku nagradu Porin te nastupili na brojnim koncertima diljem Hrvatske, od kojih se ističu nastupi u maloj i velikoj dvorani zagrebačkog Doma Sportova.

Uz to, singlovi “Sreća”, “Sjaj” i “Daleko je” su ušli na HR TOP 40, službenu nacionalnu ljestvicu najemitiranijih domaćih singlova, a “Malena” je na njoj provela maksimalnih godinu dana. Točka na “i” odlične godine stigla je objavljivanjem albuma “Boje i mirisi”, koji je fenomenalno prihvaćen kod publike, kritike i radijskih urednika te njegovom iznimno originalnom promocijom na prvom regionalnom “Silent koncertu” u zagrebačkoj galeriji Greta.

Pogledajte spektakularan video kanjona rijeke Like!


Izvor: Aquarius Records | Foto: Gretta facebook

<script>

<script>

Komentari


X
facebook
Kliknite "Like" ako želite pratiti LikaClub.eu na Facebook-u