Grad ZagrebTurizam

Gradska farma stiže na Bundek!

U organizaciji Hrvatske poljoprivredne agencije, u sklopu provedbe EU projekta Grass Croatia Razvoj ruralnih područja za uspješno društvo, sufinanciranog od strane Europske komisije, održat će se Gradska farma (City farm) u subotu 5. studenog 2016. godine od 9 do 18 sati u Zagrebu na Bundeku


Obiteljska poljoprivredna gospodarstva predstavit će građanstvu domaće životinje koje uzgajaju. Posjetitelji Gradske farme biti će u prilici vidjeti telad, ovce, koze i pulad, domaće životinje koje su bogatstvo prirode i podneblja našeg sela.

Zajedničkoj poljoprivrednoj politici Europske unije cilj je očuvanje tradicijskih i lokalnim uvjetima prilagođenih životinjskih vrsta u zemljama članicama, koje ćemo građanima na ovoj manifestaciji predstaviti.

Pročitajte više na agrobiz.hr

Dio si dobrog društva na Lika Clubu, a htio bi kupiti i zanimljive proizvode? Posteri, majice, suveniri, magazini, hrana i kozmetika – u novoj ličkoj web trgovini koja ima preko 300 atraktivnih artikala! Otvori ju na linku PLITVICE SHOP i nešto iz bogatog asortimana naruči na svoju kućnu adresu. Dobrodošao!

 

Komentari

Komentara


Foto: pixabay

Oznake

Povezane objave

Back to top button
Close