Grad Zagreb

Gradonačelnikova poruka maturantima

Gradonačelnik grada Zagreba jučer je uputio poruku maturantima


Dragi maturanti, drage Zagrepčanke i Zagrepčani,

Dan na izmaku dan je kojega će pamtiti svaki zagrebački maturant jer on predstavlja svojevrsnu razdjelnicu nakon koje počinje drugačiji dio životnog iskustva, novi izazovi i drugačiji odgovori.

Znam da smo zajedno, na putu od glavnog zagrebačkog trga do Bundeka, uzrokovali kratkotrajna preusmjeravnja prometa iz sigurnosnih razloga, ali računali smo, drage Zagrepčanke i Zagrepčani, na vaše strpljenje, razumijevanje i tolerantnost prema našim mlađim sugrađanima, onima koji danas uspješno polažu ispit zrelosti.  Vjerujem da će u takvom ozračju i završiti današnji dan. U ime više od 9000 maturanata i svoje osobno ime ispričavam se svima kojima smo eventualno poremetili svakodnevni ritam i pričinili bilo kakvu poteškoću.

Zahvaljujem također onima koji sudjeluju u organizaciji Dana maturanata i koji su pomogli da sve protiče u najboljem redu. Hvala gradskim tvtkama i uredima, državnim institucijama i napose, policiji – djelatnicima Policijske uprave zagrebačke.

Vama, dragi maturanti, čestitam na dosadašnjem školskom uspjehu i želim vam mnogo sreće u daljnjem obrazovanju te pronalasku posla koji će ispuniti vaše ambicije.

Želim također da  ovaj  vaš dan provedete veselo, da ga pamtite po dobrom provodu u dobrom društvu, po zabavnoj i ujedno dostojanstvenoj atmosferi kakvu osjetim svake godine družeći se s generacijama na koje smo ponosni.

Sretno!

Vaš Gradonačelnik

Dio si dobrog društva na Lika Clubu, a htio bi kupiti i zanimljive proizvode? Posteri, majice, suveniri, magazini, hrana i kozmetika – u novoj ličkoj web trgovini koja ima preko 300 atraktivnih artikala! Otvori ju na linku PLITVICE SHOP i nešto iz bogatog asortimana naruči na svoju kućnu adresu. Dobrodošao!

 

Komentari

Komentara


Foto: soundset.hr

Oznake

Povezane objave

Back to top button
Close