Ličko-senjska županijaPolitika

Gradonačelnik Starčević potpisao ugovor o dodjeli bespovratnih sredstava za pomoćnike u nastavi

U Velikom amfiteatru Šumarskog fakulteta u Zagrebu gradonačelnik  Karlo Starčević potpisao je ugovor o dodjeli bespovratnih sredstava Europskog socijalnog fonda za osiguravanje pomoćnika u nastavi i stručnih komunikacijskih posrednika učenicima s teškoćama u razvoju u osnovnoškolskim i srednjoškolskim odgojno-obrazovnim ustanovama, doznaje Lika-express


Kao i ostalim čelnicima lokalnih i regionalnih samouprava ili njihovim zamjenicima gradonačelniku je ugovor uručila ministrica znanosti i obrazovanja Blaženka Divjak.

Riječ je o ugovoru ukupne vrijednosti 2.899.315,20 kn kojim su se osigurala sredstva za pomoćnike za tri osnovne škole čiji je osnivač Grad:  Osnovnu školu dr. Ante Starčevića Pazarište Klanac, Osnovnu školu dr. Franje Tuđmana Lički Osik, Osnovnu školu dr. Jure Turića.

 

Dio si dobrog društva na Lika Clubu, a htio bi kupiti i zanimljive proizvode? Posteri, majice, suveniri, magazini, hrana i kozmetika – u novoj ličkoj web trgovini koja ima preko 300 atraktivnih artikala! Otvori ju na linku PLITVICE SHOP i nešto iz bogatog asortimana naruči na svoju kućnu adresu. Dobrodošao!

 

Komentari

Komentara


Foto: Lika-express

Oznake

Povezane objave

Back to top button
Close