Vijesti

Gradonačelnik Starčević i ove godine svojom plaćom stipendira najbolje gospićke studente

Na službenoj stranici Grada Gospića objavljen je Natječaj za dodjelu stipendija studentima s područja Grada Gospića.


U akademskoj godini 2019./2020. dodijelit će se 12 stipendija, a studente stipendira gradonačelnik Karlo Starčević koji svoju plaću u cijelosti donira radi podizanja znanja i sposobnosti građana sa svog područja, radi zadovoljavanja potreba ustanova na području Grada Gospića u obrazovanju stručnjaka, te radi potpore i poticanja na daljnje školovanje učenika i studenata koji su tijekom dosadašnjeg školovanja ostvarili visoke rezultate i/ili imaju slabe imovinske prilike, stoji u natječaju.

Deficitarna zanimanja od interesa za Grad Gospić u ovoj akademskoj godini su: strojarstvo, elektrotehnika, fizika, kemija, matematika i medicina.

Na natječaju mogu sudjelovati svi redovni studenti s područja Grada Gospića na visokim učilištima, a koji imaju prijavljeno prebivalište na području Grada Gospića i to u neprekinutom trajanju od najmanje pet godina.

Više o natječaju saznajte OVDJE.

Dio si dobrog društva na Lika Clubu, a htio bi kupiti i zanimljive proizvode? Posteri, majice, suveniri, magazini, hrana i kozmetika – u novoj ličkoj web trgovini koja ima preko 300 atraktivnih artikala! Otvori ju na linku PLITVICE SHOP i nešto iz bogatog asortimana naruči na svoju kućnu adresu. Dobrodošao!

 

Komentari

Komentara


Foto: LIKACLUB, Josip Durdov

Oznake

Povezane objave

Back to top button
Close