NovacIzdvojeno

Gradonačelnik Starčević donio odluku o oslobađanju plaćanja naknade za korištenje javnih površina

DODATNA POMOĆ GOSPODARSTVENICIMA U GOSPIĆU

Nastavno na ranije donesene mjere pomoći gospodarstvu, gradonačelnik Grada Gospića donio je novu Odluku o oslobađanju plaćanja zakupnine, odnosno naknade za korištenje javnih površina i dijelova neizgrađenoga građevinskog zemljišta za razdoblje od 1.1.2021. – do 28.2.2021. godine.

Radi se o jednoj od brojnih interventnih mjera pomoći gospodarstvu na području Grada Gospića usmjerene suzbijanju i ublažavanju ekonomskih šteta uslijed epidemije bolesti COVID-19 u Republici Hrvatskoj.

Pravne i fizičke osobe (obrtnici) koji su obuhvaćeni mjerom zabrane rada bit će oslobođeni plaćanja zakupnine, odnosno naknade za korištenje javnih površina i dijelova neizgrađenog građevinskog zemljišta za navedeno razdoblje.

Mjerom oslobađanja od plaćanja zakupnine, odnosno naknade za korištenje javnih površina i dijelova neizgrađenog građevinskog zemljišta obuhvaćeni su zakupnici javnih površina za postavu ugostiteljskih terasa ispred ugostiteljskih objekata, koji imaju sklopljene važeće ugovore o zakupu, odnosno korištenju javne površine za razdoblje od 1.1.2021. – do 28.2.2021.godine

Dio si dobrog društva na Lika Clubu, a htio bi kupiti i zanimljive proizvode? Posteri, majice, suveniri, magazini, hrana i kozmetika – u novoj ličkoj web trgovini koja ima preko 300 atraktivnih artikala! Otvori ju na linku PLITVICE SHOP i nešto iz bogatog asortimana naruči na svoju kućnu adresu. Dobrodošao!

 

Komentari

Komentara


Foto: Lika Club, Josip Durdov

Oznake

Povezane objave

Back to top button
Close