Politika

Gradonačelnik Karlo Starčević: “Svim građanima Gospića i žiteljima Republike Hrvatske čestitamo Dan neovisnosti!”

Karlo Starčević, gradonačelnik Grada Gospića,  uputio je čestitku povodom Dana neovisnosti Republike Hrvatske koji se obilježava 8. listopada:

8. listopada jedan je od najvažnijih datuma novije hrvatske povijesti, datum kada je 1991. godine Hrvatski sabor donio odluku o raskidu svih državnopravnih veza Republike Hrvatske s bivšom državom. Taj dan zauvijek će ostati zapamćen u hrvatskoj povijesti kao dan kada smo izabrali suverenu, samostalnu i demokratsku Republiku Hrvatsku.

Duboku i iskrenu zahvalnost iskazujemo svima koji su dali svoj obol u stvaranju Hrvatske države, posebice onima koji su izgubili živote u Domovinskom ratu braneći neovisnost, suverenost i teritorijalnu cjelovitost Republike Hrvatske.

Svim građanima Gospića i žiteljima Republike Hrvatske čestitamo Dan neovisnosti!

Gradonačelnik Grada Gospića Karlo Starčević sa suradnicima

Dio si dobrog društva na Lika Clubu, a htio bi kupiti i zanimljive proizvode? Posteri, majice, suveniri, magazini, hrana i kozmetika – u novoj ličkoj web trgovini koja ima preko 300 atraktivnih artikala! Otvori ju na linku PLITVICE SHOP i nešto iz bogatog asortimana naruči na svoju kućnu adresu. Dobrodošao!

 

Komentari

Komentara


Foto: LIKACLUB/Josip Durdov

Oznake

Povezane objave

Back to top button
Close