Ličko-senjska županijaPolitika

Gradonačelnik Bihaća službeno potvrdio više od 6000 migranata: PLJEŠIVICA JE PREPLAVLJENA!

Šuhret Fazlić, održao je konferenciju za medije u Sarajevu, a na temu migranata u Bihaću nedaleko Plitvica


Slijedom tekstova na temu migrantske krize u pograničnom području Republike Hrvatske, koja se iz dana u dan opet zahuktava, nastavljamo izvještavati o situaciji i reakcijama.

Gradonačelnik Bihaća Šuhret Fazlić, u dužoj press konferenciji iz Sarajeva koju prenosi Jutarnji list, među ostalim je istaknuo i da Bihać više ne može izdržati tako veliku količinu migranata, te brinuti o njihovim potrebama. Riječ je o financijskom, ali i sigurnosnom pitanju, od strane Grada Bihaća.

Fazlić je vrlo konkretno istaknuo i kako će od idućeg ponedjeljka prestati pružati bilo kakve usluge na Vučjaku o kojem smo jučer izvještavali. Razlog je briga o gradskom proračunu.

Dosta je. Ovako više ne može. Dogorjelo je do noktiju i situacija je eskalirala. Ogorčeni smo što je nastupilo čudno zatišje, o migrantskoj krizi se malo govori, a ministar sigurnosti Dragan Mektić uporno pokušava ovaj problem minimizirati neistinama da na području Bihaća boravi relativno mali broj ljudi. Ja potvrđujem kako trenutno na našem prostoru boravi više od šest tisuća migranata. Plješevica je preplavljena, ustvrdio je Fazlić na press konferenciji održanoj u Sarajevu.

Čitajte još o temi:

VIDEO Pogledajte kolonu od 1000 migranata koji uskoro kreću na Plitvička jezera?

 


Čuo si za metaverzum i virtualnu stvarnost, ali ne znaš o čemu se radi? Sve o tim temama možeš pročitati na ovom linku.

Voliš Plitvice ali ne možeš doći u razgledavanje? Informiraj se o turističkim temama klikom ovdje.

 

Komentari

Komentara


Foto: Armin Durgut/PIXSELL

Oznake

Povezane objave

Back to top button
Close