VijestiGrad ZagrebScena

Gradonačelnik Bandić uputio zahvalu sugrađanim

Gradonačelnik naše metropole uputio je svojim sugrađanima zahvalu nakon dočeka


Zahvalu gradonačelnika Bandića prenosimo u cijelosti:

 

Drage Zagrepčanke i dragi Zagrepčani,

noćas smo ispratili staru i dočekali Novu, 2017. godinu na različite načine i na raznim mjestima – na brojnim  gradskim trgovima, u gradskoj Areni ili u svojim vlastitim aranžmanima.

Bilo je prekrasno zahvaljujući, prije svega vama i  ozračju koje ste stvarali. Upravo zbog toga u naš grad dolazi sve više gostiju iz zemlje i inozemstva. Oni  otkrivaju njegov šarm, ljepotu i ponudu koju zajedno dižemo iz godine u godinu. Doček kakvoga i zaslužuje grad koji je po drugi puta najbolja europska adventska destinacija.

Zahvaljujem vam na tome, na živosti koja je vladala gradom, na osjećaju radosti i sigurnosti  kojom su zračili naši trgovi od Trga bana J. Jelačića, Europskog trga, Zrinjevca, Tomićeve… pa do Gornjeg grada i  Novog Zagreba.

Zahvaljujem također i svim gradskim i komunalnim službama, djelatnicima policije i hitne službe, vatrogascima kao i svima koji su dežurali ove noći i na bilo koji način pomogli da nam novogodišnje druženje ostane dugo u sjećanju.

Koristim se prigodom da svima još jedanput čestitam Novu godinu i pozovem vas da druženje nastavimo na Sljemenu i uz brojne programe vezane uz našu Snježnu kraljicu.

Vaš gradonačelnik,

Milan Bandić

Želiš se uključiti u našu zajednicu i svakodnevno primati poruke s terena te se družiti s Ličankama i Ličanima? Ili si naš/a iz Ličko-senjske, pa odmah postaješ dio dobrog društva? :) Uključi se u Viber zajednicu klikom na linku Lika Club | Najčitanije 🔥

 

Komentari

Komentara


Izvor: PR | Foto: arhiva

Oznake

Povezane objave

Back to top button
Close